donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidStijging coronagevallen China door besmettelijkere versie omikron; steden in lockdown

Stijging coronagevallen China door besmettelijkere versie omikron; steden in lockdown

-

Does Travel - naar Suriname

Terwijl er in Suriname de afgelopen 24 uur sprake was van slechts 9 nieuwe besmettingen, neemt in China het aantal coronabesmettingen de afgelopen dagen flink toe. Volgens de autoriteiten komt dat door de nog besmettelijkere versie van omikron, de BA.2-subvariant.

Tot enkele dagen geleden meldde China nog hooguit honderden besmettingen per dag. Zondag zijn echter 3.393 nieuwe coronabesmettingen geconstateerd, het hoogste aantal sinds februari 2020, toen het land voor het laatst kampte met een grote golf aan besmettingen.

Door deze uitbraak zijn meerdere noordoostelijk gelegen steden in lockdown. Ook zijn alle scholen in Shanghai, waar ruim 27 miljoen mensen wonen, gesloten meldt de NOS. In meer dan tien regio’s verspreidt het virus zich momenteel snel.

Volgens het Surinaamse coronadashboard was er de afgelopen 24 uur sprake van slechts 9 nieuwe besmettingen in Suriname en liggen er 7 personen in het ziekenhuizen. Op de intensive care zijn geen personen met ziekte door corona meer opgenomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Voorlopig, tot nader orde…..niemand van bovengenoemd land toelaten in ons geliefd Suriname


  gemodereerd
 2. De WHO is nog lang niet uitgespuit. Nu willen ze in geval van een pandemie, het virusbeleid van alle landen overnemen. M.a.w. de WHO begint een wereldregering te vormen.
  Oftewel, verkiezingen zijn waardeloos, want iemand die niet verkozen is in jouw land gaat het beleid bepalen.
  Democratie? Mooi niet!


  gemodereerd
 3. Ronald 14 maart 2022 Bij 20:32

  Heb je hem ook weer. China heeft problemen omdat vaccinatiegraad laag is en ze een slecht werkend vaccin hebben gebruikt. Hou eens op met je gezanik. Of vertrek naar een land waar de WHO niks te zeggen heeft. Rusland of Noord Korea ofzo.


  gemodereerd
 4. Er wordt teveel geëxperimenteerd. Dus
  China doet a experiment. Zoveel variant, kan niet. Pfizer schrijf dat ze wens hebben
  gemaakt met spuitjes. Is je immuunsysteem zwak dan ga je dood.


  gemodereerd
 5. ronald , hoe vaak spuit jij nog of is dat ding van jou opgedroogd , en Hadron heeft gelijk , jij houdt niet van democratie maar van dictators , dus je kunt ook nog naar china , turkey , sirië , wit rusland (balarus) , agfanistan , en nog veel meer dictator landen , jij zal ze wel kennen toch , maar jij zal niet durven om naar die landen te gaan , jij voelt je veilig in Nederland want daar mag jij van alles zeggen en leugens verkondigen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES