Automobilist eindigt in kanaal na uitwijken voor gat in wegdek

4
Automobilist eindigt in kanaal na uitwijken voor gat in weg

Bij een eenzijdig verkeersongeval vanmorgen in Suriname, is een bestuurder met zijn voertuig op z’n kop in het kanaal terecht gekomen.

De automobilist reed rond 07.15u over de Tout Lui Faut Kanaalweg, gaande in de richting van de Tout Lui Fautweg. Volgens verklaring van de bestuurder zou hij bij een S bocht voor een gat in het wegdek hebben uitgeweken.

Hij kwam hierdoor met zijn voertuig aan de rechterzijde van de weg terecht, waarna de auto over de kop sloeg en in het kanaal langs de weg eindigde.

De bestuurder klaagde van pijn en is per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. De politie van de Verkeersunit regio Midden heeft de zaak in onderzoek.

De zwaar gehavende auto:

4 REACTIES

 1. Als he rustig reed had je kunnen stoppen en o. Dat gat rijden. Alle straten van Su zitten vol gaten. Afwatering wordt niet aangepakt dus gaat ht water de straten vernielen. Als je in je auto zit heb je niet eens zicht op de hoeken.
  Yu wan no e sjie a verval fu sranan.
  gemodereerd

 2. Dan kan de automobilist zich wenden naar de waarborgfonds, voor een vergoeding.
  gemodereerd

 3. klopt debby , jou vriend ddb heeft die gaten niet gevuld terwijl hij genoeg geld had omdat te doen , deze regering probeert zo veel gaten te dichten als het kan want ze hebben geen geld , jou vriend ddb heeft alles gestolen uit de staatskas en ook alles van de moederbank
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.