Vrouw springt uit rijdende auto van liftgever die haar wil verkrachten

11
bestuurder in auto

Een 23-jarige vrouw is vrijdagochtend uit een rijdend voertuig gesprongen, nadat de 20-jarige bestuurder haar probeerde te verkrachten. Dit gebeurde omstreeks 06.15u op de kruising gevormd door de Mawakabo- en de Bomapolderweg in Suriname.

De jonge vrouw kreeg die ochtend een lift aangeboden van een man die ze van gezicht kende. Ze stemde toe en nam plaats in zijn auto. Onderweg veroorzaakte de bestuurder van de auto een aanrijding; aan de Bomapolderweg ramde hij een zijspiegel van een tegenligger en reed na de aanrijding door. 

Tijdens het wegrijden haalde de 20-jarige ineens zijn geslachtsdeel uit zijn broek. Onder bedreiging van een mes dwong hij de dame hem seksueel te bevredigen. De vrouw gaf geen gevolg hieraan. Toen de auto bovenvermelde kruising naderde, verminderde de bestuurder de snelheid, waarbij de dame uit de rijdende auto sprong. 

De benadeelde van de aanrijding, die inmiddels een achtervolging had ingezet, was getuige dat de vrouw uit de wagen van de verdachte sprong. Hij nam het kentekennummer van de veroorzaker op en speelde dit door aan de politie. De voortvluchtige man werd dezelfde avond door de politie van Santo Boma in de kraag gevat.

De verdachte genaamd Rohan ontkent de poging tot verkrachting en feitelijke aanranding. Volgens hem benaderde hij de dame voor seks. Hij zei niet te snappen waarom de vrouw uit zijn voertuig sprong.

Hangende het onderzoek is de jongeman wegens poging tot verkrachting, feitelijke aanranding en doorrijden na een aanrijding in verzekering gesteld.

11 REACTIES

 1. Had ze dan geen ”Mes” bij zich jammer, anders kon zij zijn Joys stick van
  zijn romp scheiden.( Dagu)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Hij denkt dat de politie zijn rotsmoes gaat geloven. Dit gebeurt zo vaak, idd @zwartmans wan dagoe streek.
  Vrouwen wees op uw hoede, ook als je iemand kent.
  Vertrouw op je zesde zintuig. Speel die saka sakas niet in de kaart.
  gemodereerd

 3. Rohan vuile beest. Nu moet hij tussen de toffe jongens zichzelf behelpen…
  gemodereerd

 4. Waarom aanvaard je als vrouw een lift van een vent, die je alleen van gezicht kent? Als 23 jarige vrouw moet je intussen toch weten dat meer dan 50% van de kerels je gaan willen verkrachten als je alleen bij hen in de auto kruipt. En het maakt niet uit of die kerel nu president van de VS wil worden, de koningin van het Verenigd Koninkrijk als moeder heeft of een hosselaar uit de Santo Polder is, je hebt 50 – 50 kans dat hij je zal willen grijpen bij de 😺.
  gemodereerd

 5. domme vrouw , je gaat toch niet met iemand mee waarvan je alleen zijn gezicht kent , hopelijk hebt jij je lesje geleerd en zal dit nooit meer doen
  gemodereerd

 6. Rohan is een sakasaka verkrachter.
  Waarom biedt je haar een lift en zoekt sex.
  Misbruik maken.
  Met deze figuren aan het bewind is het alleen rotzooi.
  Geen enkele dag nog 1 positief ding gehoort. In 18 maanden is Su sodom en gomora.
  gemodereerd

 7. Vanaf joe de tjin joe ouders e leer joe taki, pas op voor vreemden. Had ze het zo warm, dat ze in airco auto moest gaan zitten. Pref a mek gebruik foe eng lijn 11, geklets ook.
  A sma ab rijbewijs? Jordan a sma rijstijl? Gevaarlijk om zomaar bij wie dan ook id auto te stappen. Verzekerd?

  Son sma e lul gewoon.
  gemodereerd

 8. debby jij reageert nog zo laat in de nacht daar in Nederland , , jij kunt niet meer rusten he , jij wilt zo graag naar Suriname komen , maar je durft niet te komen om deze regering keihard in hun gezicht te vertellen dat ze fout bezig zijn , jij bent gewoon een niets zeggende taal verkrachter
  toen jou baasje ddb aan het zinkende schip aan het roer stond , durfde jij niet te zeggen baas het water staat ons aan de lippen
  gemodereerd

 9. Chan heeft hem gestuurd he Debby weer Zo een dome opmerking van je . Weer is het schuld van de huidige regering . Je laat altijd en bij elke opmerking die je plaatst zien wat voor soort rasist je bent . Maar dit mag ik natuurlijk niet zeggen want anders word het niet geplaats door Wk.n .
  gemodereerd

 10. Is dit een poging tot verkrachting of poging tot het uitvoeren van een circusact?
  Ik zou het niet durven om seks te bedrijven in een rijdende auto.
  De kans is groot dat je bij het klaarkomen per ongeluk je gaspedaal indrukt met alle gevolgen van dien. Rohan, Joe habbie dik atie moro Kain. Was je zo kras? Ga nu je krasheid in de cel botvieren.
  gemodereerd

 11. Jullie geven de schuld aan die slachtoffer, ik geef de schuld aan de moeder van die jongeman. Ze heeft hem geen respect voor vrouwen bijgebracht.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.