VIDEO: DNA-lid Sampie hekelt misleiding door Hellings, Atompai en Gentle

12

ABOP DNA-lid Edgar Sampie heeft vrijdag gezegd ‘het te betreuren dat het Surinaamse volk en de leden van het Korps Politie Suriname, voor de zoveelste maal weer misleid worden door de leiding van de SPB’.

Hij doelt hiermee op uitspraken van SPB oud-voorzitter Hellings, de huidige voorzitter Atompai en voorzitter van de Politie Sportcentrale Gentle die beweren dat een bezoek van de Surinaamse president het korps 1,5 miljoen SRD moet gaan kosten.

Sampie, die voorzitter is van de vaste DNA commissie van Justitie en Politie, zegt in gesprek met de Surinaamse nieuwssite Suriname Herald dat het bezoek SRD 134.000 zal kosten en niet de SRD 1.500.000 die de drie noemden.

Hellings schreef in een posting op Facebook dat het KPS onder druk gezet wordt om de kosten van het bezoek van de president te betalen. In de post die hiernaast te zien is, noemt hij het bedrag van SRD 1.500.000.

De andere twee, Gentle en Atompai, beweren in een video van de Vliegende Reporter die hierboven te zien is ook dat het KPS 1,5 miljoen SRD moet gebruiken voor de komst van de president.

Sampie geeft aan dat dit absoluut niet klopt en dat hij de juiste informatie over de begroting van het bezoek van de president opgevraagd heeft. Ook het ministerie van Justitie en Politie heeft laten weten dat het door Hellings, Atompai en Gentle genoemde bedrag van 1,5 miljoen SRD onwaar is.

12 REACTIES

 1. nou mensen , nu kun je toch zien dat atompei , gentle en hellings van de ndp zijn , ja allemaal slappelingen , toen hun baas aan de macht was van 2010-2020 durfden ze geen a of b te zeggen tegen de baas , want dat zou dan slecht voor hen zijn afgelopen , Amoksie als je nu eindelijk een goede daad wilt doen voor de bevolking , dan ontslaat jij die oproer kraaiers , dit gespuis wil niet dat de bevolking het beter krijgt , alleen hun zelf
  gemodereerd

 2. Beste famiri, helaas hebben vele Surinamers het niet door dat sommige heren binnen de politiekorps ondermijnende activiteiten uitvoeren. Want hun cokegeld raakt op.

  De poe-tingies & Co. verdelen constant vuistslagen below the belt. En maar klagen over Salaris. Hij was toch zo super rijk om geld uit te delen? Laat hij zijn medekorps genoten nu echt helpen die om geld verlegen zitten. En graag zonder bombarie.
  gemodereerd

 3. Die mensen in Suriname zijn grappenmakers. Ze geven meer dan honderdduizend SRD uit voor een bezoek van de president, terwijl het volk daar honger lijdt. Dus de president en vice-president zullen daar aankomen met tientallen volgauto’s en beveiligers en de poppenkast is compleet. Gaat daarna de criminaliteit in Suriname geholpen worden. Wanneer ga ik van deze regering eindelijk te horen krijgen wat er meer geproduceerd gaat worden om de inkomsten te verhogen. Het lijkt alsof deze regering zijn belangrijkste doel bereikt heeft, namelijk gigantische lening bij het IMF. De ene regering sluit dure leningen en de andere goedkopere. Voor de rest blijft het poppenkast. Waar blijven de buitenlandse investeerders, die in de rij stonden, althans volgens de huidige regering.

  Zou deze regering ook een overzicht kunnen geven wat al die honderden commissies tot nu opgeleverd heeft. Of houden zij zich zelf voor de gek.
  gemodereerd

 4. Als er gerepareerd en feschilderd en al dat soort zaken gedaan moeten worden kan het nooit 150.000 zijn.
  Om kleine toilettengroep te zetten kost al srd 550.000.
  Als de president daar moet gaan moet er niets gedaan worden. Hij moet de vervallen gebouwen zien.
  gemodereerd

 5. Hey Watje, dat zijn jou vriendjes ja die onbetrouwbare mensen. Jullie zijn 1 soort ndp ratten, want hetzelfde gedrag toon jij ook op een website. Jij bent alleen niet tevreden gesteld door de partij en gaat precies als een rat nu contra spelen. We hebben je door! Het zijn allemaal achterlijke mensen die denken dat ze het beter weten. Daarom gaat het land maar niet vooruit. Alleen maar liegen kunnen en drugs smokkelen ze ook daar is watje ook een kampioen in!
  gemodereerd

 6. hans oh , och oh bent jij op je teentjes getrapt en jij bent in de war , maar dat is logisch toch , jij leest de reacties van WAT niet goed en jij begrijpt er geen snars van , en hebt jij ccovid onder de gelederen , WAT schrijft dat die drie ndp klojo’s verwijderd moeten worden , en dat vindt jij niet leuk he , maar troost jou , je nachtmerrie is zo voorbij , jou ndp zal straks zwijgen en wij gaan dan feesten , want Suriname kan nu gemakkelijker een eenheid worden als die gasten van het toneel zijn verwijderd
  hans oh neem nog een shot
  welke website bedoel jij , leg dat eens uit van uit Nederland , wij zijn benieuwd hier in Suriname
  gemodereerd

 7. Mensen z.a …. “Wat” …. die denken/menen dat de NDP zal verdwijnen uit het politiek spectrum ….. leven in Dromenland. Ik betreur het ten zeerste dat Nationale Dieven Partij tot in lengte van dagen in de Sur. politiek een “Force “zal zijn en blijven.

  Na de komende verkiezing zullen partijen samen moeten werken om een meerderheid of meerderheden te vormen in het parlement. Daarbij zal men ook met de Nationale Dieven Partij moeten dealen … staat als een paal boven water.

  Ik denk dat de VHP en/of de Abop de partijen zijn die zullen haasten om samenwerking te zoeken met de Nationale Dieven Partij. Mark my words !!!

  Ik ben benieuwd hoe men dan zal reageren. Misschien kunnen ze/zij {nu al} een stukje van de sluier lichten … A.U.B.!!!!!! Men men bedoel ik mensen zoals “Wat “!!!
  gemodereerd

 8. Dus Chan ben kan huur wan bus go tek alasma, maar nee een bezoekje van (ik begrijp het echt niet meer hoor) chan z’n huis/ kantoor naar politie kantoor kost 1,5 miljoen, geld dat beter af zorg en onderwijs besteed an worden?? Is dit ook de schuld vd vorige?? Maar men ziet kleine vooruitgang?? Oen doe mi pe jere, want ik zie et niet.

  Vorige moes foe ab bere ati vh lachen.
  Wat een poppenkast id failed state
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.