OPINIE: NDP’er Mansaram probeert politiek te scoren met zaak Powisi

21
Mansaram

[INGEZONDEN] – Sharmila Mansaram, bekend van het NDP fake news platform Faya pepre, was er vanmorgen als de kippen bij om de aanhouding van Powisi een politiek tintje te geven. Blijkbaar is de verkiezingscampagne van de NDP al begonnen en wil ze het vuurtje tegen de huidige orde flink aanwakkeren met fake uitspraken, zoals ze dat tijdens de vorige verkiezingscampagne ook deed.

Volgens Mansaram heeft de aanhouding van Powisi, die tijdens de verkiezingen de VHP ondersteunde, te maken met het feit ‘dat president Santokhi Powisi even niet nodig heeft‘. Op haar Facebookpagina schrijft ze dat hij daarom de gevangenis in moet ‘want hij zou Chan het leven zuur maken‘.

“Ghettoisten, jullie hebben karma over je geroepen want met Bouta konden jullie maken wat jullie wilden en het was niet goed genoeg. Dankbaarheid is een waarde zonder welke je waardeloos bent”, aldus Mansaram.

Het is frappant dat juist Mansaram, die rechten gestudeerd zou hebben en onderdirecteur Justitie en Politie was, tot zulke onzinnige uitspraken komt. Het is immers zo dat van mensen van haar kaliber verwacht mag worden dat er gewacht wordt op de officiële politie informatie. Blijkbaar is in Mansarams geval duidelijk sprake van leri ne poer dong of gewoon politiek opportunisme. Ik gok beiden.

Uit de eerste informatie van de autoriteiten blijkt dat Powisi door de politie opgespoord werd voor heling van een gouden halsketting die enkele dagen terug is buitgemaakt bij een beroving. Toen de politie hem wilde aanhouden vluchtte hij weg met z’n auto en negeerde hij waarschuwingschoten. Ook nadat hij tegen een paal knalde en uit de auto rende, bleef hij vluchten.

Dat hij vervolgens neergeschoten is, is zeker disproportioneel geweld. Maar deze aanpak van de politie, is iets wat we helaas vaker zien bij de Surinaamse politie. Om dat meteen op de president af te schuiven is koren op de molen van de NDP aanhangers en dat weet Mansaram als geen ander.

Het toeval wil dat NDP woordvoerder Panka vandaag een heel verhaal heeft getypt over valse en leugenachtige berichtgeving in de media over zijn partij. Veel woorden die uiteindelijk toch niets betekenen, want zijn eigen partijgenoot loopt op hetzelfde moment onwaarheden te verkondigen.

P. Vulto

21 REACTIES

 1. Het is pas helemaal mis als je als jurist denkt dat je niet moet optreden tegen criminelen omdat diezelfde criminelen je toevallig tijdens een verkiezingscampagne hebben gesteund.
  Los van het feit dat Santokhi in zijn hoedanigheid als President verder als zodanig niets met het politie apparaat te maken heeft.
  Whoha Sharmila Geeta Mansaram, je hebt de plank volledig misgeslagen.
  Mensen zoals jou zetten bewust het volk op een verkeerd been met het doel om de volgende verkiezingen op nog grotere criminelen zoals jullie te stemmen.
  gemodereerd

 2. Volgens mijn is Sharmila en Debby één en de zelfde persoon.
  Waarom ik dit zeg: omdat ze als eerst hun bek pieren met fakenews.
  gemodereerd

 3. @sabaku
  Los van het feit dat Santokhi in zijn hoedanigheid als President verder als zodanig niets met het politie apparaat te maken heeft.

  dat heeftie dus wel
  hij had allang opdracht meoten geven om bouta op te laten pakken
  de grootste blunder vanaf dag 1 van chan

  trias politica
  de rechterlijke macht heeft bouta veroordeeld
  nu moet chan als wetgevende macht de uitvoerende macht de opdracht geven om bouta op te pakken.
  na 2 jaar? nog steeds niet gebeurd?
  dus hoef je van chan ook niets meer te verwachten want die speelt overduidelijk dus zijn eigen spel en niet dat van degene die hem gekozen hebben
  gemodereerd

 4. “…
  want met Bouta konden jullie maken wat jullie wilden
  …”
  Dit zegt toch al genoeg over de kwaliteit van de Nationale Dagu’s.
  Het is duidelijk een bevestiging dat de paarse profiteurs bewust en totaal onverantwoord en roekeloos aan het plunderen waren als een kudde losgeslagen wilde bosvarkens.
  Zelfs de afgestudeerde paarse profeten hebben als hersenloze wilde aasgieren geplunderd en dan komen ze nu nog met de schaamteloze opmerking dat onder Bouta alles was toegestaan.

  Mensen als Sharmila Mansaram zijn een schande voor hun studie en titel !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 5. Yep, dit beseffen de wkn’ers heus wel, omdat ze dagelijks hiermee geconfronteerd raken. (tjek de schrijfstijl). Ik snap niet dat zo iemand universitair afgestudeerd is.
  Mevr staat ook prominent uiterst rechts naast saadiee op die pica v purple movement.

  Dus volgens mevr heeft de getto ‘karma’ over zich “geroepen” omdat ze hebben gestemd voor een betere toekomst.
  Ik weet niet wat voor soort stroming hindoe je bent, maar dit is absoluut geen karma. Graag de Bhagavad Gita opnieuw grondig lezen.

  Jij gaat héél ver in je onderdanige adoratie voor een berechte meervoudige moordenaar en drugsdealer, jakkes!

  Durf je die camera recht voor je gezicht te houden @debby. Geen duckface, geen concealer en foundation en niet de rimpels wegwerken 50 plus is het tok.

  Dag debby 😘
  gemodereerd

 6. “…
  want met Bouta konden jullie maken wat jullie wilden
  …”

  Dit is een bekentenis dat de Nationale Dagu Partij criminaliteit faciliteert.

  Tra fas no deh.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 7. tsja, een zin begint niet met “dus” dus volgt na een conclusie. maar dat is niet de enige fout die mevrouw maakt. eigenlijk is zij zelf ook een fout.
  gemodereerd

 8. Beste meneer P. Vulto, Suriname is een democratie en iedereen mag vrij zijn mening geven. Daar is niets mis mee. Zonder uit te schelden, natuurlijk. Iedereen is op dit moment met politiek bezig, jij dus ook. Het gaat momenteel niet zo best in Suriname, de armen lijden honger en de criminaliteit neemt steeds toe. En wat doet de president, de fabeltjes krant voorlezen voor de schoolkinderen. Alsof er niets te doen is. Waarom zijn de criminele beveiligers van Ronny Brunswijk nog steeds niet opgepakt. Dat durven ze niet. De kleine man is steeds de dupe ervan en invloedrijke mensen worden beschermd. Laat de president daadkracht tonen om de grote boeven en criminelen op te pakken. Als hij dat durft tenminste.
  gemodereerd

 9. Ze zier er wel raar uit. Misschien van de poeder (overtollige make up) afblijven.
  Maar ze heeft wel gelijk. Deze regering durft Opa D. niet op te sluiten ondanks dat hij veroordeeld is voor moorden. Gaat ze Santokhi geen complimenten geven daarvoor?
  gemodereerd

 10. Chanbkrijgt het op zn bord terug. Hij hft zaken gedaan met deze zelfde mensen en probeert ze uit de weg te ruimen. Zn verslaafde zoon kan hij niet aan.
  gemodereerd

 11. Heeft deze mevrouw Rechten gestudeerd en was zij onderdirecteur bij het ministerie v Juspol tijdens het paarse bewind?
  Geen wonder dat ADEKUS in de volksmond, de KAIKUSI Universiteit wordt genoemd en dat Juspol figuren heeft voortgebracht als Atompai, Hellings, Gentle en Prade.

  Voornaam Atompai is “Poetini” wat betekent “Kleine Poetin”. Opmerkelijk!
  gemodereerd

 12. nogmaals voor de zoveelste keer De president kan geen opdracht geven aan wie dan ook om iemand op te pakken en op te sluiten. De rechter moet in zijn/haar vonnis aangeven dat de veroordeelde D.B. direct opgesloten moet worden en dat is nog niet gebeurd. Hogeberoep afwachten.
  gemodereerd

 13. In Suriname zijn er velen die universitair geschoold zijn. Het stelt niets voor. De mevrouw ophemelen als zwaargewicht vond ik persoonlijk misplaatst.

  Ze heeft volkomen gelijk, dat tijdens de ndp periode , men alles kon maken en breken.
  De president was en is hun voorbeeld.

  Het onderzoek zal moeten uitwijzen of het handelen van de Politie terecht is of niet.
  Kennelijk heeft ze teveel van de ndp productie tot zich genomen.
  gemodereerd

 14. Deze mevrouw neemt het voor powisie op omdat ze een sexuele relatie heeft met hem zo simple is het
  gemodereerd

 15. NDP mag van mij ophouden te bestaan, van mij mag deze partij een snelle dood sterven. Maar ik zou, als ik iets te vertellen had binnen deze criminele organisatie, Mansaram wel ingelijfd hebben in de partij, maar ik zou haar, na alles wat ze in het verleden over Bouterse heeft gezegd, voor geen cent vertrouwen.
  gemodereerd

 16. dit persoon is een dochter van de duivel , en die duivel kennen we toch , een ene ddb toch , maar waarom wil dat duiveltje politiek scoren , er valt toch niets te halen , want het einde van het duivelsrijk van die ene ddb is nabij , opper duivel zal ze allemaal verbranden omdat ze gefaald hebben
  gemodereerd

 17. debby , goh bent jij ook een dochter van die duivel , dus daarom hebt jij altijd van die duivelse uitspraken
  gemodereerd

 18. Mevrouwtje denkt dat ze Karina Kapoor is .
  A mek wang zelfie met sindhoor op haar leege hoofd .
  gemodereerd

 19. Mansaram heeft haar mansapaap geuit. Klaar is Kees.
  Bouterse zet zo langzamerhand iedereen die ooit uit zijn hand heeft gegeten onder druk om op welke manier dan ook de huidige regering aan te vallen.
  Zoals men zegt: jaisa ann, waisa mann (wiens brood men eet, diens lof men zingt).
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.