Powisi werd opgespoord voor heling geroofde halsketting

17

Rinaldo Mussendijk alias Powisi werd door de politie opgespoord voor heling van een gouden halsketting die enkele dagen terug is buitgemaakt bij een beroving. Hij is donderdagavond na een achtervolging neergeschoten te Latour.

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo signaleerde Powisi donderdagavond achter het stuur te Beekhuizen en stelde een achtervolging in. De verdachte voerde zijn snelheid op en knalde op de hoek van de Latour- en Martin Luther Kingweg tegen een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname.

Powisi stapte uit het voertuig en nam de benen. Waarschuwingsschoten brachten hem niet op andere gedachten, waarna er gericht werd geschoten. Hij heeft een schotverwonding in zijn buikstreek opgelopen en is per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Er heerste een zeer onoverzichtelijke situatie ter plaatse. De menigte ging flink tekeer tegen de politie. Er werd daarom versterking van de verschillende eenheden ingeroepen.

Volgens z’n moeder is hij ten onrechte neergeschoten. In een gesprek met D-TV express zegt ze dat president Santokhi en diens zoon hem hebben laten neerschieten. Ze haalde uit naar de president en gebruikte daarbij krachttermen.

Bekijk hier een filmpje van de situatie.

17 REACTIES

 1. Ze vergeten dat er al naar buiten is gekomen dat ze ze allemaal gaan opsluiten.
  Ineens is hij heler omdat hij die kleine vloek hft bedreigd.
  Pets volgt
  gemodereerd

 2. Wat een drukte om niks zeker weer ..eerst bewys hebben snoopy dog is een aardige man toch.
  gemodereerd

 3. De hand van Chan heeft gesproken. Is het niet opgevallen dat wanneer men kritiek levert op Chan en verwanten, dat er altijd een antwoord komt? Een zeer wraakzuchtige president is dat, die absoluut geen tegengeluiden wenst te horen. Hij zal op zoek gaan naar manieren om je dwars te zitten. Linksom ,rechtsom ,het maakt niet uit ; deze president duldt geen kritiek. En deze figuur wil een land leiden? Wel , Leiden is in last.
  gemodereerd

 4. De menigte ging flink tekeer tegen de politie: Ze moeten zich schamen. Ze nemen het op voor een BANDIET.

  HET ZIJN SCHAAMTELOZE MENSEN DIE OPKOMEN VOOR EEN ORDINAIRE SCHURK
  gemodereerd

 5. Zoveel vragen als ik dit artikel lees….

  Kan iemand mij uitleggen hoe hij in zijn BUIK is geraakr als hij volgens jullie de benen nam (lees hier: wegrende van de politie) en dan dus met mijn RUG naar hun toe stond?

  Gewoon één van de simpele vragen die dit artikel bij mij oproept.
  gemodereerd

 6. De mensen op straat waren boos op de politie. Omdat ze het eens zijn met die crimineel.

  Denken ze op het zelfde niveau?

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 7. Allen,

  Is het zover gekomen hier in Suriname ?
  Rover neergeschoten, eigen schuld, moet je maar niet gaan stelen.
  En voor iedereen die het opneemt voor de rover, stel dat jij beroofd zou worden, zo je het nog steeds opnemen voor de rover.
  Al zou het zijn eigen zoon zijn, als hij zou gaan roven mag hij van mij neergeschoten worden.
  Wet is wet en telt voor iedereen, daarom is Suriname nu een rovers bende geworden, want nu vinden mensen het zielig voor deze rover.
  Schiet alle rovers gelijk DOOD, opgeruimd staat netjes.
  En dan nog de President erbij betrekken, SCHANDALIG.
  Heeft de President jou gestuurd om te gaan roven van onschuldige mensen en bij arrestatie weglopen ?

  SUCCES.
  gemodereerd

 8. Een moment van onbedachtzaamheid en Powisi is deze tjoetja van de VHP getrapt. Het is een valstrik die zij in de Olifant en bij het Openbaar Ministerie voor hem hebben opgezet. Regelrechte uitlokking waarin deze voormalige grote stemmentrekker voor de VHP in is getrapt. Vanaf het moment toen Powisie kritiek begon te hebben op het beleid van de regering Santokhi en de VHP werd hij een staatsvijand voor de VHP. Het gerucht deed de ronde dat hij opgeruimd moest worden. Hij moest neergeknald worden. Er waren al diverse bedreigingen aan zijn adres geuit. Ik wens Powisie veel sterkte. Het moet tevens een waarschuwing voor al die mensen zijn die de overstap hebben gemaakt naar de zeer onbetrouwbare politieke partij.
  gemodereerd

 9. Weer zo’n gvd moeder die vreet van de criminele vangsten van haar zoon en tegelijkertijd schreeuwt dat suri onveilig is.

  @ik, nog eens lezen.
  Hij nam de benen (omdat hij een onschuldige baby is). De politie kan niet zo hard rennen vanwege hun buikjes en versleten schoentjes, daarom hebben ze maar geschoten. Schot tegen EBS paal kets terug in de buikstreek vd verdachte.

  Als je vind dat je onschuldig bent, dan geef je gehoor aan de instructies vd politie. Ben je schuldig dan nog, de volgende dag wordt je vanwege art 45 toch wel ‘los’ gelaten.
  gemodereerd

 10. De groep rovers familieleden en beschermers van rovers is zeer groot in Su. Je moet dit niet onderschatten. Dankzij dit grote groep zal er nooit ontwikkeling komen in su.
  gemodereerd

 11. Robg je bent ook zo een achterlijke klootzak was het maar jou kind die bestolen en verkracht werd debiel.
  gemodereerd

 12. Allen,

  RobG:
  Als deze rover niet had geroofd en weg was gelopen ondanks waarschuwingsschoten, was hij toch ook niet neergeknald.
  Surinamers zoeken nu wel heel ver in complot theorie.
  Denk niet dat de President zijn naam op het spel gaat zetten voor iemand die loopt te blaffen ipv bijten.
  Als hij als staatsvijand gezien zou worden, dan moet de helft van Suriname als staatsvijand gezien worden.(vindt het teveel gezocht).

  SUCCES
  gemodereerd

 13. goed zo, neerknallen die geboeftes, alle rovers, hoe klein ook, moet van andermans spullen afblijven en vooral die helers want zij zorgen ervoor dat er rovers blijven bestaan
  gemodereerd

 14. Zo moeder (ouwe hoer) zo zoon….Ik denk dat Hatiaanse bonumangs in liever in euro,s betaald willen worden i p v in natura .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.