Automobiliste verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

2
Automobiliste verleent geen voorrang en rijdt bromfietser aan

Op de kruising van de Herman Steinberg- en Calcuttastraat in Suriname, heeft zich vanmorgen een aanrijding tussen een voertuig en een bromfiets voorgedaan. De bromfietser klaagde van pijn en had een snee onder zijn voet.

De veroorzaker, de bestuurster van een noah busje, reed over de Herman Steinbergstraat. Bij de kruising gevormd door de Calcuttastraat wilde ze naar de andere zijde van de Herman Steinbergstraat rijden.

Bij die gelegenheid verleende de automobiliste geen voorrang aan de bromfietser, die over de Calcuttastraat reed gaande richting Slangenhoutstraat. Het gevolg was een botsing, waarbij de bromfietser gewond raakte.

De politie van bureau Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek.

2 REACTIES

 1. Voorrang verlenen wat is dat, voor vele automobiliste (n) in Su ?
  Ding dong moro wan kaw baka sey, anticiperen kennen ze ook niet.
  Altijd haast en nog eens haast, stelletje hersenloze zaad stengels.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Autobestuurders in Surbabwe, lappen alle regels aan hun laars. Als je voorrang hebt, moet je maar afwachten als je dat ook echt krijgt,….iedereen heeft haast, de Surinaamse mentaliteit, te laat vertrekken om op je afspraak te zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.