Moeder en dochter (4) gekneveld achtergelaten bij woningoverval

3
Politievoertuigen op locatie in Suriname

Drie criminelen gewapend met vuistvuurwapens hebben in de nacht van maandag op dinsdag een 27-jarige moeder en haar 4-jarige dochter beroofd en gekneveld achtergelaten. Dit gebeurde rond 03.00u aan de Bersabalaan in Suriname. 

Ook de verhuurder die door zijn huurder was gewaarschuwd, is overvallen en beroofd van zijn persoonlijke spullen en zijn voertuig, een wit gelakte Toyota Camry. 

De huurster schrok wakker door het gestommel in haar woning. De doodsbange vrouw belde haar man op die op zijn beurt naar de verhuurder belde en hem meedeelde, dat dieven in de woning aanwezig waren. De rovers die het huis binnentraden, hielden de jonge vrouw onder schot. Zij werd samen met haar 4-jarige dochter gekneveld en beroofd van een geldbedrag groot 2.400 SRD. Ook haar twee mobiele telefoons werden weggenomen.

Volgens de verhuurder kreeg hij in de ochtend een telefoontje van zijn huurder, waarbij werd aangegeven dat er dieven in de woning waren. Hij arriveerde met zijn voertuig ter plaatse en zag de verdachten uit de woning naar buit rennen. Bij die gelegenheid hielden de daders hem onder schot. Zij beroofden hem van zijn portemonnee met daarin Srd 1100,  USD 600, Euro 80 en een zaktelefoon. Na de daad reden de rovers weg met zijn voertuig. 

De politie werd ingeschakeld voor onderzoek. Bij een ingesteld onderzoek bleek dat de daders de voordeur van de huurwoning hadden geforceerd en zich via de toegang tot de woning verschaft. Na de beroving zijn de verdachten in de richting van de Hermitageweg gereden. 

3 REACTIES

 1. Hoe meer ik deze dingen lees des temeer, krijg ik minder respect voor
  de Vader des Vaderland. Hij is nu voor mij de grote ”NUL des Vaderland”.
  Ik zou een jaar op zijn plaats willen zitten, dan garandeer ik het volk dat er
  geen criminaliteit in Su meer bestaat! Om maar te zwijgen over het hard rijden in het verkeer, en dievenijzer voor je ramen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Vreselijk. Zelfs kinderen worden niet meer bespaard.
  En jullie pres komt praten over mensen die hem uitschelden??
  Ga de criminaliteit aanpakken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.