Man steekt vriendin en haar blinde oom voor winkel: verdachte voortvluchtig

5
Man met mes

De 25-jarige A.S. en haar blinde oom A.Z. zijn nog steeds in shock. De twee werden afgelopen weekend diverse keren in hun hoofd gestoken door de partner van de vrouw. Waarom de inmiddels voortvluchtige verdachte genaamd Jonathan overging tot de daad, is nog steeds niet duidelijk.

Vernomen wordt dat het koppel samen met de oom die een visuele beperking heeft, naar een feestje waren. Ze zaten in de auto toen ze rond 05.00u bij een winkel in het centrum van Zanderij stopten, om een biertje te kopen.

Jonathan en de oom stapten uit, terwijl zijn partner op de achterbank in de auto lag te slapen. Ze schrok wakker toen ze haar oom plotseling om hulp hoorde roepen. Nadat de vrouw de woorden ‘no djuk mi‘ hoorde, stond ze op en zag ze tot haar schrik dat Jonathan haar oom met een scherp voorwerp aanviel.

Ze stapte uit de auto en probeerde hem tegen te houden. Ook zij bleef niet bespaard. Hij stak haar tot twee keer toe aan haar hoofd en in haar linker dijbeen. De 41-jarige oom werd gestoken aan het hoofd en borststreek. De vrouw begeleidde haar oom en rende samen met hem het bos in om zich te verstoppen voor de agressieve partner.

Jonathan is toen met het voertuig weggereden. De politie van Zanderij die de melding binnenkreeg trof beide slachtoffers bebloed aan op weg naar Colakreek. Ze werden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp en waren daarna niet aanspreekbaar.

De verdachte Jonathan is nog voortvluchtig. Waarom de man overging tot de daad is nog een groot raadsel. Aan zijn opsporing wordt gewerkt.

5 REACTIES

 1. Zit A.Z. nou in AZ of hoe zit t? Ze zaten zeker weer teveel aan Watje zn favoriete drank..
  gemodereerd

 2. Voortvluchtig is het een hype geworden in ons Suriname? Ma ja, zwakzinnigen vinden dat goed, want in Su is geen eerlijke rechtspraak vinden zij. Je kan beter vluchten zeggen ze
  We kennen ze allemaal, meestal komen ze eerlijk voor hun walgelijke mening uit, ma je hebt ook een paar die zelf dat niet doen, die zijn nog walgelijker. Ik geef jullie 1, de ander mogen jullie zelf bedenken, pony
  Ik weet niet of ze dan doelen op boefdraad die gevlucht is.
  gemodereerd

 3. ach hans oh , jij jij zal wel geen een drankje nemen , zelf geen water want jij zal blind worden door een druppel vocht , daarom zal jij ook mensen steken die gewoon winkelen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.