Curaçao North Sea Jazz terug in 2023 [UPDATE]

0
Curaçao North Sea Jazz

Curaçao North Sea Jazz (CNSJ) komt weer terug. Dat onthulde de grote motor achter het festival, Gregory Elias, in een interview met de Arubaanse nieuwssite Noticia Cla. “Drie jaar lang kon het evenement niet doorgaan, maar als alles meezit, gaat de tiende editie van het festival eind augustus 2023 weer van start”, benadrukte hij.

De organisatie van het festival staat en valt volgens Elias met de ontwikkelingen op het gebied van corona. In 2020 kon het festival niet doorgaan omdat er geen geschikte hoofdacts beschikbaar waren in de maanden augustus en september. 

UPDATE 7 februari 2023: De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz (CNSJ) heeft vandaag laten weten dat er in 2023 toch geen festival komt. Vorig jaar werd bekend dat de tiende editie van het festival eind augustus 2023 weer van start zou gaan. Na uitvoerig beraad heeft de organisatie toch de lastige beslissing moeten nemen om het festival dit jaar niet door te laten gaan.

Het CNSJ is door de stichting Fundashon Bon Intenshon in het leven geroepen om het toerisme in het laagseizoen te stimuleren. Het festival werd altijd in het laatste weekend van augustus gehouden. Traditiegetrouw gaan er veel mensen vanuit Suriname naar het festival.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.