Surinamer mag Range Rover die hij cadeau kreeg van Nederlandse ex houden

25

Een Nederlandse vrouw liet onlangs beslag leggen op een Range Rover, die ze cadeau had gegeven aan haar inmiddels Surinaamse ex-vriend Bryan. Toen alles nog koek en ei was, had ze het dure voertuig aan de man gegeven samen met een heleboel andere waardevolle goederen.

De auto, die in Suriname staat, stond ook op naam van de vriend. Alles ging goed totdat ze erachter kwam dat hij er nog een vriendin op na hield. Ze gingen uit elkaar en de vrouw eiste al haar cadeaus direct terug.

De auto stond echter op zijn naam en in een poging het voertuig terug te krijgen, liet de Nederlandse ex-vriendin beslag leggen op het voertuig. De man schakelde de bekende Surinaamse advocaat Maureen Nibte in, die een vordering indiende waarin aangegeven werd dat de man snel weer over het voertuig moest kunnen beschikken.

De Surinaamse rechtbank liet weten dat de eis van de Nederlandse vrouw is afgewezen waardoor de man deze week weer over de auto kan beschikken.

25 REACTIES

 1. Ai boy. Een kado is een kado. Je hebt het gegeven aan die man. Het is wel een lage streek van die man om cadeautjes aan te nemen terwijl je weet dat hij een andere vriendin hft.
  Maak je niet druk, hij gaat het niet kunnen onderhouden. En als de geldkraan dichtgaat is de kans groot dat zn liefje hem ook dumpt
  gemodereerd

 2. Domme vrouw om zulke dure cadeaus te geven aan een man en een lage schoft om zulke dure cadeaus te accepteren van een vrouw terwijl hij weet dat hij haar bedriegt. Kras Tientje kan nu gaan nadenken over de grote fouten die ze gemaakt heeft en de Hartedief kan de omgeving weer onveilig gaan maken in zijn ‘gestolen’ Range Rover.
  gemodereerd

 3. Laag hoor. Geef die sma al haar spullen terug. Zo te zien gaat het allemaal om het materiele bij deze man…
  gemodereerd

 4. Advies :……ga NOOIT met een Surinamer/Surinaamse een vriendschap cq (zaken)relatie aan. Het is een volk waar roven, stelen, liegen, bedriegen, frauderen en oplichten diep in hun genen geworteld zit. List en bedrog is het credo.
  gemodereerd

 5. Haha, ik denk dat meneer “John Travolta” gedurende zijn relatie met de ex goed en bevredigend werk heeft verricht. Vandaar die Range Rover als cadeau. Je zou het kunnen zien als een ruil in natura. John moest haar behoefte bevredigen en daarvoor kreeg hij een mooie wagie.
  gemodereerd

 6. De aller groottste en domste fout die vrouwen op de wereld maken is het in de watten leggen van ondankbare overspelige surinaamse mannen met peper dure cadeau’s!

  Hoop dat meverouwtje haar lessen heeft geleerd en het nooit meer zal doen!
  gemodereerd

 7. Wat een grote knop niet allemaal kan doen, hoe kan deze vrouw nou zoiets
  dom doen ? De auto staat op zijn naam dus Juridisch heeft ze gewoon verloren.
  Ik ben Mr: M.Nibte niet, maar zelf ik zou deze zaak voor die LUL nog winnen!
  Het enigste wat deze domme vrouw kan doen is, de man en zijn vriendin plus de
  auto opblazen, dan no wan K@ sma é rij wagi.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Mag deze Loser lekker door cruisen in die Gratis range rover en opzoek gaan naar een nieuwe suiker mammie die die Range rover voor hem zal tanken en onderhouden. #Oneerlijke wereld.
  gemodereerd

 9. ‘Zo gaan die dingen nu eenmaal’ in het leven, ‘het is niet elke dag zondag’. Anders was de wereld een saaie boel.
  De vrouw moet maar naar een nieuwe vriend op zoek gaan. Onze vriend moet uitkijken dat hij geen dodelijke aanrijding maakt met zijn mooie range rover hahaha.
  gemodereerd

 10. Deze vrouw is gereden en bereden. En dat niet alleen in die range rover.
  Van die rover.
  gemodereerd

 11. Jammer voor deze dame dat ze bedrogen is.
  Gemeen ook van deze vent.
  Ma ja na grontap sani baja..mek a geniet.
  We brengen niets weg ta yuru doro.
  A grontapoe lontoe (knipoog).
  gemodereerd

 12. die rechter ondersteund iemand die iemand bedrogen heeft en opgelicht, dit brengt schade mee voor Surinaamse voor het volk, want zowel in suriname en Nederland heersen de negatieve effecten van de gevolgen van individuele op de hele maatschappij, het dus weer erg jammer dat zulke dingen gebeuren
  gemodereerd

 13. @ Debby

  Fa waka je bent vandaag helder, en ook een goeie reactie man.
  Zie je wel, als je van die fles afblijft komt het goed !

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. Gaat het hier alleen om Surinaamse mannen. Naar mijn mening heb je dit soort mannen overal op de wereld. In mijn omgeving ben ik erachter gekomen, dat juist vrouwen zo geslepen zijn om hoe ze hun mannen bedriegen en ze straatarm maken.
  Alle medailles hebben een keerzijde!!
  gemodereerd

 15. Advies aan de eigenaar:-
  In zo’n auto zou ik niet willen rijden. Daar rust een veel te grote vloek op. Ik heb erg met de eigenaar en de toekomstige inzittenden te doen.
  gemodereerd

 16. By the way: Iedereen bijna noemt de vrouw dom en/of krastientje.
  Ik denk er anders over. De vrouw handelde te goeder trouw en uit liefde.
  Terwijl ik juist de man dom vindt. Want now a las sapakara en a las lanser.
  gemodereerd

 17. Ik wil ook een gratis Range Rover.
  Ik ben dus ook op zoek naar zo’n sugar aunty, maar ja het gaat niet lukken omdat niemand zit te wachten op zo’n Pinky Toy. Ook in Su zie je steeds vaker van die bejaarde blankies die openlijk op zoek zijn naar een groene bananenboomstam.
  gemodereerd

 18. Tja’h we kunnen allemala zitten oordelen hier maar ht feit staat daar die vrouw had inderdaad haar verstand moetten gebruiken, maar wij moetten eerlijk en realistisch zijn keer der rollen ff om dna zou een ieder lopen schelden naar die man toe hoe die laag is om alle giften terug te eisen maar nu scheld een ieder die man uit, waarom zijn wij mensen zo pfff
  En buitendien velen van jullie helen uut naar surinamers maar hoevelen van julie zijn hier vandaan afkomstig en of hebbn een relatie hier dus meh begi oenu, want jullie zijn niet beter!
  gemodereerd

 19. Ai boy. Een kado is een kado. Je hebt het gegeven aan die man. Het is wel een lage streek van die man om cadeautjes aan te nemen terwijl je weet dat hij een andere vriendin hft.
  Maak je niet druk, hij gaat het niet kunnen onderhouden. En als de geldkraan dichtgaat is de kans groot dat zn liefje hem ook dumpt

  DE RECHTER HEEFT HET GOEDGEDAAN, WIE ZIJN WIJ STAAN WIJ BOVEN DE RECHTER? NEE TOCH.
  gemodereerd

 20. eigenschuld , maar jij hebt geld , en geld kan je niet gelukkig maken , alleen maar blindheid , mocht jij weer een vriend of vriendin krijgen , en je geeft dure goederen , ga naar de notaris en leg vast mocht de relatie stoppen die goederen weer bij jou terecht komen , simpel toch
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.