vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStudent (23) aangehouden met ruim 800 gram hasj in postpakket uit Nederland 

Student (23) aangehouden met ruim 800 gram hasj in postpakket uit Nederland 

-

Does Travel - naar Suriname

Een 23-jarige student in Suriname, is donderdag bij een postbedrijf in Paramaribo door de douane aangehouden met ruim 800 gram hasj in een pakket. 

Junior R. was vandaag een doos, die verzonden was vanuit Nederland en geadresseerd was aan een ander, gaan ophalen. Bij onderzoek bleek dat in het postpakket ruim 800 gram hasj was verborgen tussen levensmiddelen.

De student werd aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade. De jongeman wenste niets prijs te geven over de geadresseerde, aan wie het pakket was verzonden. Hangende het onderzoek is Junior in verzekering gesteld.

Opvallend is dat op woensdag 2 maart een 24-jarige dame ook voor een soortgelijk delict is gearresteerd. Zij ontving een doos van een kennis met daarin 1.000 gram hasj die verborgen zat in dozen poederzeep.

Ook zij werd hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de Narcotica Brigade.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Hollander: Junior, als je je best doet op school jouw, dan stuur ik, je lieve oom, een volle doos voor je.
  Junior: ik ben over gegaan oom. Heb alleen maar hoge cijfers.
  Hollander: goedzo Junior, ik stuur een doos voor je. Ik heb ook een klein pakketje erin gedaan voor oma. Ik heb tante Helen gevraagd om het op te halen. Ze zal der friendje, Henk sturen.


  gemodereerd
 2. Misschien kunnen we dit nieuws wat minder spectaculair maken. Het zijn zaken die constant voorkomen en ook altijd zullen blijven plaatsvinden. Hash en weed worden gecriminaliseerd! Maar de alcohol, palm enz.. veroorzaakt veel meer ellende. Laten we even realistisch blijven. Ik stoor me mateloos aan deze onzin


  gemodereerd
 3. Maureen Nibte hft gelijk. Gelijk opsluiten. Waarom niet degene verantwoordelijk houden vr wat die gepost heeft.
  Jullie begin gek te worden in Su inclusief de politie.
  Wist ze dat degene dat zou posten???
  Als je iemand haat, steel iets van de buren en zet ht op degene zn erf.


  gemodereerd
 4. Wat een beroerd land, zelfs hash moeten wij importeren. Nou stel je voor dat het 800 gr zaad zou zijn geweest hoeveel biljoenen daar mee verdiend zouden kunnen worden. Maar ja kan gebeuren als mensen hun handen niet vuil willen maken.


  gemodereerd
 5. Met een een beetje speurwerk is dit makkelijk te achterhalen, vooral
  als het van Nederland komt. De ontvanger is in mijn optie niet schuldig,
  men moet verder gaan graven het komt automatisch boven water.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. omgekeerde wereld , hasj vervoerd van Nederland naar Suriname , terwijl hier in Suriname genoeg hasj te krijgen is , misschien is de hasj van hier naar Nederland gestuurd en later weer terug naar Suriname , ha ha , maar de student is de lul


  gemodereerd
 7. Dat is veraden werk. Laten ,e liever achter de grote cocaïne smokkelaars aan gaan, ipv een paar jongeren die een onschuldig stofje ontvangen, waarvan ik mij afvraag of ze er wel van wisten. Verderop is er ook nog een bericht over de geweldige misdaad van nog geen 3 gram. Nou de douane en politie is wel goed bezig wat een succes in de misdaadbestrijding.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES