Gewapende roofoverval op tankstation te Wanica

9
Politie in Suriname

Drie criminelen hebben woensdagavond omstreeks 19.45u een gewapende roofoverval gepleegd op een in aanbouw zijnde pompstation aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg in Suriname. De daders maakten daarbij in totaal 12.800 euro en 63.000 SRD buit.

Het slachtoffer A.K., was samen met zijn dochter bezig de shop van het tankstation te bevoorraden toen drie rovers, van wie twee gewapend met vuistvuurwapens hen overvielen. Zij maakten een tas inhoudende 10.000 euro en 60.000 SRD buit.

Daarnaast werd een geldbedrag groot 2.800 euro, 3.000 SRD, een gouden halsketting, een zilveren bracelet en een mobiele telefoon buitgemaakt.

Na hun snode daad verlieten de daders de plaats met een grijs gelakte Toyota Starlet. Ze zijn richting Sunny Point gereden. De politie van Santodorp heeft de aangifte opgenomen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

9 REACTIES

 1. Als ze richting Sunny point gereden zijn dan zijn het ongetwijfeld Chinezen. Ik snap deze Chinezen echt niet waarom ze alleen maar roven en dat een groot deel van het volk dit niet erg vind en/of keihard aanpakt. Deze Chinezen zouden eigenlijk teruggestuurd moeten worden naar China. Zo gaat de economie ten onder en zal er nooit ontwikkeling plaatsvinden dankzij het roofgedrag van dit soort Chinezen. Ik hoop niet dat mijn mening te racistisch wordt gevonden, maar het is een feit.
  gemodereerd

 2. Ze zijn familie van de bankrover in Marowijne en van moksie metie.ze worden niet gepakt en gaan weer aan de gang.
  gemodereerd

 3. Zo lang de overheid niks doet gaat dit erger worden, de Pres is alleen
  bezig zijn familie en vrienden, te accomoderen bij de Overheid diensten.
  W.A.F.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Tja.. richting sunny point! Daar zegt u al veel mee. We wachten de reacties van de racisten hier af..
  gemodereerd

 5. wat een raar verhaal is dit weer , een in aanbouw zijnde pompstation wordt overvallen , en de pomphouder was alvast met zijn dochter de shop te bevoorraden met geld ,goud , zilver en telefoon , raar en er is nog geen druppel olie daar in de pomp
  gemodereerd

 6. Tipper de tip

  Niet iedereen kan een kogelvrije auto die ook nog bewapend is en terugschiet kopen van £500.000. Jammer hè?
  gemodereerd

 7. Rovers krijgen te weinig straf, of lopen nog steeds rond, zoals bouta en niemand kan hun wat doen. Zogenaamd richting sunny point, zijn ndp-ers van bouta want nu hebbeb ze geen werk, zijn die domme onderdanen aan het stelen want al worden ze gepakt, zijn zo weer los. Dus koop ook gewoon illegaal een pistool van ze en schiet ze overhoop met hun pistool.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.