Prijs van diesel, v-power en unleaded wordt weer aangepast

11
sol-servicestation-suriname

De prijs van diesel, v-power en unleaded in Suriname wordt weer aangepast. Het gaat om een verhoging die zaterdagochtend 5 maart om 00.00 uur ingaat.

De prijs van diesel wordt SRD 19,87 voor een liter, v-power wordt SRD 23,10 en unleaded SRD 19,43. De verhoging van de brandstofprijzen heeft alles te maken met de gestegen wereldprijs van ruwe olie. Door de oorlog in Oekraïne zijn de toch al hoge olieprijzen hard gestegen.

Ook in Nederland stijgt de gemiddelde adviesprijs voor een liter benzine vrijdag naar verwachting in recordtempo. De landelijke adviesprijs voor benzine bedraagt daar 2,265 euro per liter en voor diesel 1,935 euro per liter.

11 REACTIES

 1. In Su moeten we kijken en morgen in de winkels. In nl mag het stijgen maar de winkels hebben morgen geen prijzen met 2/3 € erop. In Su kost alles morgen Srd 5 of 10 duurder.
  Ik heb een bericht gelezen ober pres van Guyana. Die man hft hersenen. Hij is naar Belize gegaan met plan
  gemodereerd

 2. Vertel eens iets nieuws dan. Alle excuses en verklaringen ten spijt. Is het niet Covid ,dan is het nu de nieuwste ontwikkeling in Oekraïne. Was de pleuris daar niet uitgebroken ,kon men zich nog veilig vastklampen aan Covid. Kortom ,aan de regering ligt het niet. Wij zijn niet verantwoordelijk. Nou ,wegwezen dan als je geen verantwoordelijkheid neemt en alles afschuift op externe situaties. De burger betaalt altijd het gelag. Iedere regering maakt brokken. Het is zaak een evenwichtige partij, cq combinaties van partijen te kiezen die het minst brokken maken. Hoe meer brokken ,hoe dieper jij als burger in je buidel moet tasten om deze clowns nog geloofwaardigheid te verlenen. Sowieso zal je in je buidel moeten graaien. Ma ,ma ,ma ,hou het netjes noh?
  gemodereerd

 3. Verkoop staatsolie maar. Hoeveel jaren produceert staatsolie niet al olie en tog kan er geen behoorlijk deel gebruikt worde om de torenhoge import koste te vermindere door de productie deels te besteden aan eigen bevolking. Want de station mafias moeten lekker vet blijven worden en zo ook met die names and faces clique van de staat
  gemodereerd

 4. Ach ja. Suriname loopt gedwee achter de grote landen aan. De regering hoort het Volk te beschermen. En ze te behoeden voor zware klappen. Jammer genoeg is de keuze gevallen op een beleid, dat word bepaald door het IMF. Ga zo door regering, ontzie het Volk niet. De rekening krijgt u hoogstwaarschijnlijk gepresenteerd bij de volgende verkiezingen
  gemodereerd

 5. Hier in Nederland is het 2,30€. Mensen oppassen hier is ook zonnebloem duur geworden en blom enz enz. Dit heeft inderdaad te maken met het oorlog met Oekraïne. En het gaat missh nog erger worden. Als de NAVO oorlog gaat voeren dan gaat er schaarste zijn over de hele wereld. Wat betreft voedsel.
  gemodereerd

 6. How much oil does Suriname import, to adjust prices? The world market is governed by the dollar, the people of Suriname do not have a salary in dollars. I wonder what the government benefit is? To date, it has not applied a measure that favors the people.
  Improvements for the people not for their rulers.
  gemodereerd

 7. ach debby ,paki-rat-igri en konsensi en robg ,echt het is de schuld van poetin , de verhogingen van brandstof brengt met zich mee dat transport ook duurder wordt , dus alle goederen worden dan duurder , daar komt bij dat Oekraïne geen zonnebloemolie en graan meer kan leveren , dus deze goederen worden ook duurder , hier in Suriname zal het brood en zonnebloemolie ook stukken duurder worden ,
  maar jullie zullen wel de schuld bij de regering Santokhi leggen , en jullie daar in Nederland geven zeker de schuld aan Rutte
  gemodereerd

 8. Het klaagvolk is weer wakker geworden. Overal ter wereld stijgt de benzineprijs, maar in Su mag dat volgens de leeghoofden (zonder namen te noemen) niet gebeuren en als het wel gebeurd is het de schuld van de regering. Sranang lai dong kaw…sommige hebben het gewaagd de oversteek te maken naar Nederland, maar het was tevergeefs want ze zijn ze niet wijzer geworden.
  gemodereerd

 9. Dat Watje is van Suriname die hoef je al helemaal niet serieus te nemen onopgeleid projectiel. Hij denkt dat putin de prijs van olie bepaald😂. Is het in Rusland ook gestegen? Eerst praat hij over covid en nu gaat hij zich uitlaten over zaken dat ver boven zn Surinaamse verstand gaat!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.