Geen toestemming overheid aan ‘Bondru’ voor organiseren festival op 13 maart

4

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft laten weten dat het organiseren van evenementen vooralsnog niet is toegestaan. Uit diverse berichten is naar voren gekomen alsof het ministerie toestemming zou hebben gegeven aan organisatoren voor het houden van een festival in de maand maart.

Het ministerie heeft diverse gesprekken gehad met organisatoren van evenementen en staat open voor elke organisator om van gedachten te wisselen. Entertainment Bondru is ook op gesprek geweest bij minister Ramadhin waar het voorstel is gedaan om een pilot event te organiseren in de vorm van een festival op 13 maart 2022. 

De bewindsman heeft aangegeven dat er een voorstel van het festival opgestuurd kan worden met de protocollen naar het ministerie. Dit zodat de werkgroep protocollen deze kan screenen om na te gaan als het mogelijk is om dit pilot event te houden in de vorm van een festival.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft het voorstel nog niet ontvangen en is er dus vanuit het ministerie nog geen besluit genomen over het organiseren van dit pilot event.

4 REACTIES

 1. Ramadhin had lol in de baas uit te hangen. Nu ziet hij dat de tijd voorbij is. De hele wereld doet zn ding. Ga jij gezondheidszorg weer opbouwen. Je hebt er een pitje van gemkt
  gemodereerd

 2. Bespeur ergens toch nog een beetje arrogantie. Je gaat bij deze minister op de knieen moeten, en smeken. Dus ondanks hij de mensen heeft ontvangen en de protocollen heeft besproken. Is het nog niet genoeg. Typisch Suriname. Korte lijnen bestaan er zogenaamd niet indien men je het leven zuur wilt maken. Dit kan makkelijker, omdat er al uitgebreid gesproken is en iedereen weet welke maatregelen gehandhaafd blijven. De houding van Ramadhin is absurd…
  gemodereerd

 3. maar wel een toestemming geven aan de ndp voor hun massa protest met meer dan honderd mensen , foei , minister u bent ook bang voor die massamoordenaar , debby en konsensi houden juist van die duivel
  gemodereerd

 4. Niet boos zijn, de eerstvolgende fisa is phagwa. Te a ten o doro ala deng maatregel o beëindig meteen

  Tjek saw psa
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.