Dronken feestgangers vallen politievrouw aan bij inbeslagname speakerbox

11
Politie in Suriname

De politie van Geyersvlijt heeft drie mannen en twee vrouwen in Suriname, allen van Guyanese komaf, aangehouden en in verzekering gesteld. Ze zouden een vrouwelijke politieagent tijdens het uitoefenen van haar beroep hebben aangevallen. 

De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag 17 februari een melding dat er een feest gaande was op een adres in het ressort van Geyersvlijt. De agenten rukten tot twee keer toe uit naar het adres, omdat men na vertrek van de politie gewoon weer door feestte.

De eerste keer werd de feestgangers aangezegd om alles op te ruimen. De tweede keer toen de politie ter plaatse arriveerde werd de speakerbox in beslag genomen. De  politievrouw die overging tot de inbeslagname werd daarbij gehinderd en aangevallen door de feestgangers.

Met assistentie van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en politie Centrum werden de verdachten Daniel A., Steven J., Alistar D., Mohamedbibi Z. en Jannel J. aangehouden en overgebracht naar het bureau. Ze verkeerden haast allen onder invloed van alcohol.

Na ontnuchtering werden alle vijf voorgeleid bij de hulpofficier, die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie iedereen in verzekering stelde wegens het schuldig maken aan wederspannigheid en openlijk geweld. De hoofdbewoner kreeg een bestuurlijke boete opgelegd. 

11 REACTIES

 1. Overal schaffen ze alles af maar Ramadhin houd van dat geld die ze verdienen met covid.
  Dit is het begin. Moe van de regels die nergens op slaan
  gemodereerd

 2. Hinderen van een procesgang in Amerika is strafbaar. Dus Bouterse en Boefdraad, die een loopje nemen met de rechters en rechtsgang in Suriname zouden extra straf moeten krijgen.
  Bij alle Metrostations in New York staat een bordje met de vermelding dat als je een ambtenaar in functie molesteert, jij een gevangenis straf van minstens 7 jaren krijgt.
  wordt het geen tijd dat de strafmaten en strafbare feiten in Suriname worden herzien.
  gemodereerd

 3. debby dus jij keurt het goed dat ze die politievrouw aanvallen , terwijl ze haar taak uitoefent , nou wij weten nu al dat covid jou leuk zal vinden . ben jij ook een guyanees , zal zo kunnen , want je bent geen Surinamer , want die vergalt jij allemaal , oh jij bent nederlander
  gemodereerd

 4. Kwakoe van Helena Christina## en in Amerika heb je de doodstraf en in Suriname niet appels met peren vergelijken
  gemodereerd

 5. Ik weet het ,ze willen doen wat ze willen in ons land.No mang,zy zyn die dieven ano ding sranang mang.Nak skowtoe ,zo brutaal.Weg met ze mang.Ze willen overnemen.Ding no abie manierie.Kierie sranang mang en dan laat rechter ze vry.Die ouders van Su Hadden hun zoon gewaarschuwd..Vertrouw ze niet hoor
  gemodereerd

 6. frank. Bedankt dat jij datgene voorstelt wat ik niet durfde voor te stellen, n.l. de doodstraf. Dus herhaling van mijn woorden, waarin dit voorstel in principe is verdisconteerd: “wordt het geen tijd dat de strafmaten en strafbare feiten in Suriname worden herzien”.
  gemodereerd

 7. Zet ze toch het land uit als ongewenste vreemdelingen. Regels zijn er niet voor niets. En als je niet aan regels wilt houden, moet je terug naar je land of naar het bos!
  Dat geldt i.h.b.z. voor Debby
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.