Twee verdachten aangehouden voor overval op bewakers 

4
Regio Bijstand Team Paramaribo
Regio Bijstand Team Paramaribo archieffoto

Recherche Paramaribo en het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), hebben woensdagavond de verdachten Antonio S. (26) en Byorn R. (26) opgespoord en aangehouden voor beroving van twee bewakers. Beide verdachten werden in het ressort van politie Geyersvlijt gearresteerd. 

Zij worden ervan verdacht in de nacht van dinsdag op woensdag 16 februari in het centrum van Paramaribo beveiligingsmensen te hebben overvallen. Beide bewakers werden beroofd van hun persoonlijke spullen en een dienstvuurwapen. 

Één van de verdachten vroeg om een vuurtje aan één van de slachtoffers. Toen de beveiligingsman zich omkeerde om een aansteker te pakken, werd hij plotseling in een wurggreep gehouden. De andere guard die het geval zag haalde vervolgens een vuistvuurwapen te voorschijn.

De rover duwde het slachtoffer dat gewurgd werd, op de gewapende security waardoor het dienst vuistvuurwapen kwam te vallen. De tweede verdachte die ook gewapend was met een vuistvuurwapen hield daarna beide slachtoffers onderschot waarna ze van hun bezittingen en het vuistvuurwapen, dat gevallen was, werden beroofd.

Na de beroving vluchtte het duo in een onbekende richting. Na goed speurwerk van de politie zijn beide verdachten aangehouden. Het gestolen wapen is nog niet terecht. 

4 REACTIES

 1. zolang sullen niet gevonden zijn, gewoon opsluiten. rotte appels, dus zonder te werken rijp wil worden…..pppfff
  gemodereerd

 2. Als ik de foto bekijkt dan heeft de arrestatie team, geen maskers om.
  Dit ter voorkoming van herkenning. Ik weet het ook niet of ze tijdens
  het arrestatie ook nog eens praten, ( Stem herkenning) Ik heb het anders geleerd
  namelijk, er wordt hoe of wat van te voren besproken. Een ieder weet wat hij / zij moet doen. Er wordt dan niet gesproken, alléén gebaren taal telt op dat moment.
  Maar goed een ieder doet het anders, ik kan geen appel vergelijken met peren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. bewakers hier in Suriname zijn geen goed opgeleide bewakers , je ziet ze bij de banken , bij grote bedrijven , en ze hangen maar rond of slapen in een stoel , dus een bewust doel voor inbrekers , en de politie ????????
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.