Opgepakte commando wilde trainingscentrum in Suriname opzetten

10
wapen

De opgepakte 42-jarige Nederlandse commando, die wordt gelinkt aan de ‘Mocro Mafia’, wilde in Suriname een trainingscentrum voor zijn kameraden opzetten. Dat schrijft het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant had hij al een stuk land in de jungle op het oog waar Special Forces uit de hele wereld zouden kunnen oefenen.

Het OM beschuldigt de man van wapenhandel, verboden wapenbezit, het voorbereiden van drugstransporten en diefstal van spullen van zijn werkgever. Vandaag hoort hij of hij langer wordt vastgehouden.

Zijn kameraden zeggen tegen de krant dat hij vol trots sprak over zijn initiatief. Ze weten dat hij meerdere malen in Suriname is geweest om de mogelijkheden te onderzoeken.

Volgens de Telegraaf zou hij in het buitenland, onder andere in Suriname, mogelijk criminelen hebben getraind in de omgang met wapens.

10 REACTIES

 1. Sur hoeft hij niet te trainen in gebruik van wapens. Er zijn genoeg die het kunnen.
  Hij kwam om te schuilen. Zou hij wel in ht bos moeten blijven.
  Weer 1 die gek geworden is in ned
  gemodereerd

 2. Deze ouwe zak van een Nederlandse commando en zijn Mocro Mafia maatjes lekker hun eigen graf laten graven in de jungle en dan zand erover!

  Er zijn immers al genoeg criminelen in Suriname actief.

  Een waardeloze prutser is het.
  gemodereerd

 3. @ Palulu

  Ja wij staan als een gastvrije land, en daar maken (sommige) Criminelen misbruikt
  van, en vooral als je met doekoe’s gaat strooien!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Onder leiding van de Nationale Dagu Partij is Suriname een verloederde criminele staat geworden met toegenomen drugscriminaliteit, toegenomen prostitutie en mensenhandel.

  Het domme volk van Suriname weet geen verantwoorde keuze te maken en kiest eerder voor een potje bruine bonen of een blikje Morjon dan voor een beter Suriname.

  Het domme volk van Suriname heeft nu de plicht om mee te werken aan het herstel van de schade waar zij zelf voor gekozen had.
  Maar helaas kiezen zij weer voor dominante jongens die met kleingeld strooien.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 5. bouta zou hem met open armen ontvangen , want zijn zoon wilde ook zoiets opzetten , maar ja die was ongeschoold en kon niet in de voetsporen van zijn baas treden
  gemodereerd

 6. Para Express ,in jou reactie zeg jij precies wat hier in Suriname gebeurt , en die partij denkt nog steeds dat ze wat te vertellen hebben hier in Suriname
  gemodereerd

 7. Meerdere malen naar suriname, terwijl je een special forces commando bent, EN DE aivd liet dit maar begaan, terwijl ze zelfs met satelliet kunnen luisteren wat je zingt als je op de wc zit!?!?

  De aivd had dit kunnen voorkomen, maaR liet dit op z’n beloop, de vraag is op welke uitslag hoopte NL??

  Dit is het verhaal vd 3 honden en een bot. Dat zou het wapen van Suriname moeten worden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.