Alerte omstanders houden vluchtende kettingrukker aan

4
politie

Alerte omstanders hebben vrijdagmorgen de 48-jarige verdachte Rinaldo N., kort na een beroving op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Burenstraat in Suriname aangehouden. Zij droegen de verdachte over aan de ingeschakelde politie van Centrum die ter plaatse verscheen. 

Rinaldo beroofde een vrouw van haar halsketting. Zij liep over de bovenvermelde kruising toen de verdachte plotseling haar halsketting wegrukte en zich uit de voeten maakte. Na de daad rende de straatrover vervolgens in de richting van Times Mall waar omstanders hem hebben aangehouden.

Dit gebeurde nadat het slachtoffer de hulp van omstanders inriep, die terstond actie ondernamen. Bij de aanhouding van de verdachte is de buitgemaakte halsketting teruggevonden. Hij is intussen door de politie overgebracht naar het politiebureau.

Het slachtoffer bleef ongedeerd en krijgt haar ketting terug. Rinaldo blijft aangehouden. 

4 REACTIES

 1. En over een paar dagen weer buiten, omdat de slachtoffer haar ketting terug
  kreeg.( Let maar effe op mijn woorden)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. This is what we call teamwork. Good job suriname people….together we can make te streets saver. Hope the robber will rot in hell
  gemodereerd

 3. @ j. Zwartmans….idd en dat ik zo frustrerend. Mensen zetten hun leven op t spel om die f*@€€@ dief te pakken waarna het OM ze weer op straat zet….ook voor de politie is dit frustrerend en werkt demotiverend. Ik kan ze helaas niet kwalijk nemen. Er moet verandering komen in de wetgeving. Minimale straf moet 6mn zijn….ook al heb je gewoon een haks gestolen ..6mn opsluiten en de straten en brake percelen schoonmaken ..ze gaan moeten werken voor je eten en drinken in jail
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.