VIDEO: Avondklok in Suriname wordt opgeheven

10
lockdown-overtreders afgelopen weekend overgebracht naar Politie Academie
Lockdown-overtreders - foto: Korps Politie Suriname

De avondklok oftewel uitgaansverbod in Suriname wordt opgeheven. Dat heeft de Surinaamse president Santokhi laten weten aan de Vliegende Reporter. Het opheffen van de avondklok is een van de zaken die moeten leiden tot normalisatie in het land.

10 REACTIES

 1. goed zo , nu wordt het zo dadelijk weer rustig , want die avondklok overtreders kunnen nu eindelijk gaan slapen
  gemodereerd

 2. Ja fijn dat het afgeschaft , wordt ,maar het het reeds wel verwacht van deze regering . Binnenkort is het Phagwa en dat moet gevierd worden ,ongeacht wat dat te weeg zal brengen met hét hele covid gebeuren
  De stappen van deze regering zijn nu wel goed af te lezen .
  gemodereerd

 3. Watje zal het natuurlijk vreselijk vinden dat mensen weer hun vrijheid terugkrijgen. We zullen nog wel zien als het echt verder richting normalisatie gaat.
  gemodereerd

 4. De avondklok heeft maar 2 dingen gebracht, geld van armen aftroggelen en veel aanrijdingen van mensen die vr de tijd thuis moesten zijn.
  Voor covid was ht juist slecht, voor economie ook slecht.
  gemodereerd

 5. ach hans oh en debby ,covid zal niet verdwijnen en zal de ongevaccineerden nog sneller pakken , dus wees alert , voor velen zal de vrijheid van korte duur zijn, en dan zullen jullie wel weer de schuld bij de regering leggen omdat ze de avondklok hebben opgeheven
  gemodereerd

 6. Avondklok was niet meer te verdedigen.. het is een paardemiddel in noodsituaties. In Suriname werd het gebruikt ter onderdrukking van een groep in de samenleving. Na ruim 2 jaar in avondklok heb ik een totaal ander ritme gekregen. Men weet niet beter dan zorgen dat je vroeg thuis bent. Het is wel fijn dat we onze vrijheid terug krijgen.
  gemodereerd

 7. Wie is nou niet blij met ophef lockdown.
  En laten we nou eerlijk zijn.
  Feesten doen we toch wel.
  Dit is Suriname geen Nederland.
  gemodereerd

 8. Helaas voor jou Watje wordt de druk op overheden steeds groter door protesten over de hele wereld. Maarja, als je 2 jaren in een kelder hebt gezeten ga je ook niet echt op de hoogte zijn hiervan en hoe grote groepen mensen hierover denken. Ik heb nooit gesnapt dat mensen die die vaccinaties hebben gehad nog steeds zo bang zijn. Je spuit iets met vol vertrouwen in je lichaam om vervolgens nog steeds als een angsthaas te leven. Best gek! Het zal wel aan mij liggen..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.