Docente ingesloten voor vernieling van EBS-nis

5
Voorbeeldfoto.

Een 54-jarige docente is dinsdagavond door de politie in verzekering gesteld, vanwege vernieling van een nis (meterhuisje) van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS). De verdachte Lilawatie J., was samen met een arbeider naar een perceel aan de Beekhuizenweg getogen. Het betreft een boedelperceel waarop drie huizen staan. 

Een broer en twee zusters van Lilawatie wonen op het adres. Één van de zussen had elektriciteit aangevraagd waarna de installatie hiervan goedgekeurd werd door de EBS.

De aanvrager bouwde naast de schutting een betonen nis, waar de meter bevestigd kan worden. Lilawatie heeft echter problemen hiermee. Deze mevrouw, die niet op het adres woonachtig is, huurde daarom iemand in om de nis af te breken.

De politie van het ressort werd ingeschakeld die op haar beurt de verdachte Lilawatie opspoorde. Zij werd gisteren van school opgehaald, waar ze les geeft. De docent ontkent de vernieling te hebben aangericht. Haar broer nam echter de strafbare handelingen waar, toen zij door een arbeider de vernielingen liet plegen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de docent in verzekering gesteld. 

5 REACTIES

 1. Ik heb nog nooit een vrachtwagen met bezittingen van een overledene, achter
  een lijkwagen zien rijden. Maar in leven zijn wij mensen bereid, om een andere
  zijn /haar hersen in te slaan voor aardse goederen. Gelukkig komt het niet voor bij de fam: Zwartmans (en) Gods zij dank!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. ebs palen zijn altijd al de klos , en nu ook de ebs nis , die 54 jarige docente op staande voet ontslaan en geen loon meer en later ook geen pensioen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.