Vandaag reguliere bevorderingen bij de BBS

0
BBS

Bij de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), die onder het ministerie van Justitie en Politie (Juspol) ressorteert, worden vandaag in totaal 63 beveiligingsambtenaren in een naast hogere rang bevorderd.

Dit heuglijk feit vindt donderdagochtend 17 februari plaats op het hoofdkwartier van de BBS. Daarnaast zullen 10 manschappen van Nickerie op maandag 21 februari in een naast hogere rang bevorderd worden. 

Bondsvoorzitter Guillaume Coulor zegt in gesprek met de redactie van Waterkant.Net dat de bevordering extra verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Hij draagt de overtuiging dat de ambtenaren zich op professionele wijze zullen blijven inzetten voor de organisatie en een goed voorbeeld zullen zijn voor de jongeren en de nieuw aan te stellen beveiligingsambtenaren. 

Uit de groep van 73 zijn er 62 manschappen van 4e klasse die bevorderd worden tot 3e klasse. Verder zullen 7 manschappen van 3e klasse naar 2e klasse worden bevorderd. 

2 hoofdbeveiligingsambtenaren 2e klasse worden, in een naast hogere rang bevorderd tot 1ste klasse. 1 beveiligingsambtenaar 1ste klasse wordt bevorderd tot hoofd beveiligingsambtenaar 3e klasse en 1 ambtenaar van 2e klasse naar 1ste klasse. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.