Autobestuurder aangehouden voor slaan en beroven harkende vrouw

5
Politie gearriveerd op locatie

De politie van Uitvlugt heeft afgelopen maandag de 38-jarige autobestuurder Guillermo O. opgespoord en aangehouden, in verband met een beroving die gepleegd is op dinsdag 8 februari aan de Sarilaan. 

Op die bewuste dag was de vrouw des huizes voor haar woning bezig het erf te harken, toen een man plotseling het erf opging via de openstaande poort. De brutale rover bracht de vrouw daarbij enkele vuistslagen toe in haar gelaat en rukte vervolgens haar halsketting weg.

Na de daad stapte de dader in een grijs gelakt voertuig en reed weg. De buren konden het kentekennummer opnemen en aan de politie doorspelen. Het lukte de politie om de eigenaar van het voertuig te achterhalen. Bij de aanhouding ontkende hij iets af te weten van de beroving. 

De buurtbewoners werden als getuigen gehoord, die aangaven dat het betrokken voertuig op die bewuste dag steeds op en neer in de weg reed. Een man stapte uit de wagen en liep regelrecht naar het slachtoffer toe. Na de daad stapte de brutale rover weer in de gereedstaande auto en reed weg.

In het belang van het onderzoek is het voertuig door de politie in beslag genomen. De politie is bezig met de opsporing van de dader die de halsketting heeft weggerukt.

5 REACTIES

 1. Waar gaat het naar toe met Suriname. Elke dag lees je over berovingen. het wordt erger en
  gewelddadiger. Je leven is niet meer veilig in Suriname.
  Zelfs als je een namaak sieraad aan doet wordt je berooft.
  gemodereerd

 2. ”Hij is ook al rijp voor de kogel, die M..PP” of in de vleesmolen pleuren,
  en als voeder gebruiken in de dierentuin!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ik zou sowieso erg op mijn hoede zijn bij het verdacht heen en weer rondrijden.
  Ik denk dat ik hemzelf wel een hark door zijn donder had gegeven, maar ja ..dat zeg ik nu natuurlijk. Het is toch te gek voor woorden dat je niet eens op je eigen erf nog veilig bezig kan zijn.
  gemodereerd

 4. Dus de eigenaar van de auto weet niet wie zijn auto reed en werd vrij gelaten door de politie. Welcome in SU.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.