VIDEO: Beelden gewapende overval op telefoonwinkel 

5
VIDEO: Beelden gewapende overval op telefoonwinkel 

Bij een gewapende roofoverval op een telefoonshop aan de Lalla Rookhweg, zijn gisteravond vijf iPhones en USD 3.000,- buitgemaakt. De beelden van de overval (onder) zijn inmiddels online geplaatst, in de hoop dat iemand de dader herkent.

Volgens de shopmedewerker kwamen twee mannen de zaak binnen en deden zich voor als klanten. Beiden gingen na enige tijd uit de shop en later kwam een van hen terug en hield de verkoper terstond onder schot.

Onder bedreiging van een vuurwapen maakte de rover de vijf dure telefoons en het geld buit. Na de daad verliet de dader de plaats met medeneming van de buit. Vermoedt wordt dat de tweede dader op de uitkijk stond.

De politie van Uitvlugt heeft de aangifte opgenomen en is bezig met de opsporing van het duo. Het onderzoek duurt voort.

Op de beelden is te zien dat de overvaller met het petje met de verkoper praat en ineens een vuistvuurwapen uit een tas haalt:  

5 REACTIES

 1. Minister van justitie en politie doen jullie nu gauw iets aan deze beesten. Als ze door de eigenaar of wie dan ook neergeknald worden, dan moet geen enkele mensen rechten of familie klagen.
  Toch baldadig met deze beesten.
  Ook weer een ander op zijn fiets die de tas van een dame weg rukt. Als ik in mijn auto zat en dit zag, zou ik hem wel met mijn auto slaan.
  Voor zulke beesten heb ik geen genade.
  gemodereerd

 2. Het wordt met de dag steeds erger in Su, het wordt tijd dat de overheid dit gat indammen. Wat een kolére zooi man, geeft de zakenlieden een wapen vergunning.
  Of gaat M. Nipte ze weer uit de gevang halen?? ”Ik zie ze liever aan een touw bungelen”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. nipte staat alweer paraat om deze klojo als advocaat bij te staan dus de rechter en het hof zullen deze klojo weer naar huis sturen , doet nibte wat met de rechter en het hof en haar cliënt
  gemodereerd

 4. @ Ikke

  Ik kom bij op les, ik wil weten hoe je iemand met een auto slaat!!!!
  ”Grapje, ik weet best wat je bedoeld” maar het lijkt me beter om een
  ijzeren pijp te gebruiken!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.