Kogelinslag pand Zevende-dags Adventisten in Paramaribo

6
Kogelinslag pand Zevende-dags Adventisten in Paramaribo

In een pand aan de Eduard Brumastraat in Suriname, waar het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten is gevestigd, is maandag een kogelinslag in het plafond aangetroffen.

Edward Blackman, voorzitter van het kerkgenootschap, zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat een projectiel vermoedelijk via het dak in de kantoorruimte is terecht gekomen. 

Maandag ontdekte men het gat in het plafond en gisteren trof de interieurverzorgster tijdens schoonmaakwerkzaamheden het projectiel op de vloer. Vandaag werd de politie hierover in kennis gesteld.

De agenten van Centrum gingen voor onderzoek naar de locatie en namen de huls in beslag. Het is niet bekend wie geschoten heeft en van welke richting dat gebeurde. De Forensische Opsporing van de Surinaamse politie, was ingeschakeld om een sporenonderzoek te doen.

6 REACTIES

 1. Kande dominee tek wan sma vrouw, of wan sma ben doe wan schiet oefening, in het openbaar
  gemodereerd

 2. Als de kogel via het dak naar binnen kwam, is het afkomstig van iemand die zich boven de kerk bevond (zeer onwaarschijnlijk) of het is afkomstig uit het wapen van iemand die in de lucht geschoten heeft: men zou de kogel moeten vergelijken met het wapen van de politie agente die laatst tijdens het gevecht bij de rouwzitting in de lucht schoot.
  gemodereerd

 3. geloof , ja geloof gewoon dat die kogel vanuit de hel kwam , maar als je niet geloof dan komt het ergens anders vandaan , misschien wel dichterbij dan je verwacht
  gemodereerd

 4. Als ik het goed leest dan staat er geschreven ”politie neemt HULS in beslag” die de interieur verzorger vond . Deze huls is binnen gevonden dat wil dan zeggen dat er van binnen uit is geschoten.
  gemodereerd

 5. @B Boss, als van binnen was geschoten, zou de kogel niet in het plafond blijven steken, tenzij het plafond kogelvrij is. Maar dat is ook onwaarschijnlijk.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.