Crimineel op fiets rukt handtas van vrouw weg

7
fiets

Een 34-jarige vrouw is hedenochtend op de kruising gevormd door de Frederik Derbystraat en de Nassylaan in Suriname beroofd van haar handtas. Zij liep op de bovenvermelde kruising toen de dader op een rijwiel, haar van achteren benaderde.

Hij rukte onverwachts haar handtas weg en fietste vervolgens door in de richting van de Henck Arronstraat. Volgens de benadeelde had zij in haar handtas een geldbedrag groot Euro 1000,-, SRD 1000.- en drie mobiele telefoons.

Behalve het geld en mobiel had zij ook nog belangrijke documenten, waaronder twee paspoorten, een ID-kaart, een familieboek en bankpasjes bewaard. Het slachtoffer bleef ongedeerd. De politie van Centrum is belast met het onderzoek. 

7 REACTIES

 1. Op zijn fiets vast binden en van het Bosje brug, naar beneden flikkeren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als de surinamer niet veilig is in zijn eigen land wat zal het niet zijn voor de toeristen .

  Geen kip die dan nog naar sranang wil gaan voor een vakantie.

  Ga zo door mensen graaf je zelf dieper in de sh…….
  gemodereerd

 3. Jacko , jij hebt gelijk , dit soort gasten moet opgeruimd worden , en Sranang wij waren vanmorgen in de stad en troffen een echtpaar uit België die hier een woning hebben als vakantie woning en voor overwinteren ze willen het verkopen , want ook hun kinderen en andere familie leden en bekenden die wel eens dat huis huurden willen niet meer naar Suriname komen , we zeiden dat wij dat ook meemaken , onze kinderen zijn uitgevlogen maar voelen geen band meer met Suriname , en gelijk hebben ze.
  gemodereerd

 4. Is geen gewone vrouw.
  1000 eur. en 3 mobiele telefoons in de tas.
  Toevallig ook niet een vuistvuurwapen?
  gemodereerd

 5. Is er soms ‘schijnarmoede’ in Su? De bedragen die steeds buit worden gemaakt zijn vaak exorbitant en altijd een combinatie van VEEL valuta en SRD.

  Die rovers moeten met hun poten van andermans bezit afblijven! Ga werken voor je eigen centen!
  gemodereerd

 6. Volgens de benadeelde had zij in haar handtas een geldbedrag groot Euro 1000,-, SRD 1000.- en drie mobiele telefoons…….. wie loopt er met 3 mobiele telefoons?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.