Twee vissers overvallen en beroofd van hun geld en mobiel

2
De politie ter plaatse.

Twee criminelen in Suriname, hebben dinsdag op klaarlichte dag twee Guyanese vissers overvallen en beroofd van hun geld en een mobiele telefoon. Dit gebeurde aan de Goedeverwachting in het ressort van politie Latour.

Een van de rovers, die gewapend was met een vuistvuurwapen, hield de slachtoffers onder schot. Onder bedreiging van het wapen maakten de daders van één van de slachtoffers SRD 3000,- en een mobiele telefoon buit.

Van het tweede slachtoffer werd SRD 300,- weggenomen. Na de daad stapte het duo met medeneming van de buit in een gereedstaande wagen en reden weg.

De politie van Latour is nog bezig de verdachten in beeld te brengen. Het kentekennummer van de auto waarin zij zich verplaatsten, is nog onbekend. Het onderzoek duurt voort. 

2 REACTIES

 1. Vreselijk,.. deze guyanezen zijn hard werkende mensen die hun leven riskeren als visser op de oceaan voor de Surinaamse kust. Met het armoedig loontje onderhouden ze veelal hun gezin in Guyana.
  Voor het werk als visser is er geen Surinamer te vinden (lees stads- of boslandcreool) Daarvoor zijn ze te lui of te bang. De lafaards….
  gemodereerd

 2. Opsporen en in een net plaatsen, en een kwartier achter een boot slepen.
  Net wel verzwaren moet wel onderwater blijven, lekker met de vissen zwemmen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.