Slachtoffer roofoverval en dader trekken vuistvuurwapen

11
vuistvuurwapen
Photo by RODNAE Productions.

Bij een pompstation in het centrum van Paramaribo, zijn afgelopen nacht rond 03.45u twee mannen overvallen en beroofd door twee rovers. Daarbij hebben beide partijen wapens getrokken.

Een van de verdachten vroeg om een vuurtje aan een van de slachtoffers. Toen hij zich omkeerde om een aansteker te pakken, werd het slachtoffer plotseling in een wurggreep gehouden.

Het andere slachtoffer haalde vervolgens een vuistvuurwapen te voorschijn. De rover duwde het slachtoffer dat gewurgd werd, op de gewapende man waardoor diens vuistvuurwapen kwam te vallen.

De tweede verdachte die ook gewapend was met een vuistvuurwapen hield daarna beide slachtoffers onderschot waarna ze van hun bezittingen en het vuistvuurwapen werden beroofd. Na de beroving vluchtte de twee verdachten in een onbekende richting.

De politie van centrum werd gealarmeerd die ter plaatse ging voor onderzoek.

11 REACTIES

 1. ” Wo sit ing ” kan het land niet besturen. Hij is niet geïnteresseerd in de vele sociale en maatschappelijke vraagstukken. Hij is meer geïnteresseerd in geld maken. Hij moet maar zijn biezen pakken.
  gemodereerd

 2. Hilarisch wat er gebeurd. Echte wild-west tafeleren in Surbabwe.
  Als je als slachtoffer van een overval een pistool trekt, moet je schieten, dreigen is zinloos als de overvaller ook een pistool heeft…..Shoot to kill….the mtf!
  gemodereerd

 3. Het wordt tijd dan Chan opstapt en de hele minister raad ook, niemand doet geen ene flikker tegen de Criminaliteit in Su. Amoksi Alesie Krobia Mofo wat zijn dat voor
  rare namen van een Minister ?????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Hoe komen al die idioten toch steeds aan vuurwapens?

  Ik als simpele ziel, zou echt niet weten waar en hoe ik aan een vuurwapen zou moeten komen!
  gemodereerd

 5. Als je met een wapen wilt rondlopen, dan moet je het ook willen gebruiken, anders heeft het geen zin.
  gemodereerd

 6. Heerlijk die lockdown

  Roken bij de pomp. Echt waar hoor, doel die failed state maar op.

  Slot erop
  gemodereerd

 7. TRD. hoe ze aan die wapens komen? Het Jungle commando en de Tucajana’s hebben heel veel wapens achter gehouden bij de vredesonderhandelingen. Nu breken harde tijden aan en ook deze wapenbezitters hebben geld nodig. Dit wordt verkregen door verkoop van deze wapens.
  Ook de gestolen wapens, die Bouterse voor het leger in zijn bunker bewaarde kunnen een rol spelen en niet vergeten al die wapendiefstallen. Als je wilt betalen voor een wapen in Su heb je die binnen de kortste keren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.