DNV’er met twee vuurwapens aangehouden en overgebracht

3
DNV'er met twee vuurwapens aangehouden en overgebracht

De politie in Suriname heeft afgelopen nacht een man aangehouden en overgebracht, nadat bij onderzoek bleek dat hij twee vuistvuurwapens bij zich had.

De sterke arm van de wet stationeerde bij een pompstation aan de Industrieweg Noord om controle op lockdown-overtreders uit te voeren. Terwijl de agenten op het terrein bezig waren, constateerden zij vreemde handelingen bij een beveiliger van het pompstation.

Bij nader onderzoek werden twee wapens op die persoon aangetroffen. De man gaf aan lid te zijn van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), maar kon zich niet legitimeren. Hij had zijn pas niet bij zich en werd hiervoor overgebracht naar het bureau.

Later bleek de man inderdaad een DNV’er te zijn en dat zijn collega zijn dienstwapen bij hem had achtergelaten. Na overleg van zijn pas werden de wapens afgestaan en was de DNV’er weer vrij in beweging. 

3 REACTIES

  1. En, waarom.is dit nieuws? Vuurwapens behoren toch tot de normale uitrusting van iemand die werkt bij de DNV? Gaan we het voortaan ook in de media vermelden dat politieagenten.en militairen vuurwapens bij zich dragen?
    gemodereerd

  2. Zijn collega had zijn dienstwapen bij hem achtergelaten? Zo komen wapens bij de onderwereld terecht. Wanneer gaat er een wapen protocol komenwaarin onder andere dit soort wangedrag strafbaar wordt.
    gemodereerd

  3. Wat was er dan vreemd aan het gedrag van deze Crimineel in overheidsdienst. Ene debiel Brille die weet hoe hij met handgranaten om moet gaan is ook in overheidsdienst.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.