Fernandes soft weer verkrijgbaar met nieuw uiterlijk

13
Fernandes soft weer verkrijgbaar met nieuw uiterlijk

Vanaf vandaag is Fernandes ‘soft’ weer verkrijgbaar in Suriname. Ook heeft het product een ander uiterlijk gekregen, zoals op de foto te zien is.

“Fernandes Softdrinks is hetzelfde kwalitatieve product gebleven, dat vanwege ons strategisch partnerschap met The Coca-Cola Company een ander uiterlijk heeft gekregen”, liet Fernandes vanmorgen weten.

De Fernandes Bottling Company N.V. liet in januari nog weten dat zij nog dit jaar wederom de vertrouwde kwaliteit van haar eigen lokaal geproduceerde producten hoopte te kunnen aanbieden.

Dit was een hele tijd niet mogelijk vanwege een felle brand in juni vorig. Tot dat moment was het bedrijf genoodzaakt om haar producten volledig te importeren.

De smaak Green Punch zal als eerste beschikbaar zijn en op korte termijn zal ook Cherry Bouquet weer aan de portfolio worden toegevoegd. De herlancering gaat gepaard met een nieuwe marketingcampagne om de nieuwe look te presenteren.

The Coca-Cola System moest de productie van Fernandes Softdrinks midden 2021 stopzetten nadat een grote brand de productiefaciliteiten van Fernandes Bottling in de as heeft gelegd. In samenwerking met de Coca-Cola bottelaar in Trinidad & Tobago is er in de daaropvolgende maanden hard gewerkt om het product met dezelfde receptuur weer terug op de markt te kunnen brengen.

In januari 2022 reisde een team van Fernandes Bottling naar Trinidad om de productie te overzien en er zeker van te zijn dat Fernandes Softdrinks dezelfde smaak behouden en dat het product voldoet aan alle kwaliteitseisen die gelden voor bottelaars die onderdeel zijn van The Coca- Cola System.

De consumentenadviesprijs van is: 591 ml verpakking SRD 20,00 en 2L verpakking SRD 40,00.

13 REACTIES

 1. Wat ik niet zo goed begrijp is het volgende: Een 591 ml verpakking kost 20 SRD terwijl een 2 liter verpakking slechts 40 srd kost.

  Ik zou nooit die 591 ml verpakking aanschaffen want dan ben ik veel duurder uit.
  gemodereerd

 2. Cheerio Up, Cheerio Up, Cheerio UP with A Fernandes Softdrink,

  Stay At Home, Laying In Your Hanmock And Watch Your Television, Drink A Fernandes Softdrink

  And

  We Cheerio UP!, With A Fernandes Sof(t)drink!

  Surinamers genieten jullie ervan, A Sun Faja!, Me Taigi.
  gemodereerd

 3. Yaaaaaaaay, iets om naar uit te kijken. Had er nog gister er over dat ik een fernandes soft luste.
  Zal een beetje anders proeven vanwege het water verschil van Trinidad en Suriname, maar ik zal er aan wennen als met de Coca-Cola.
  Dankjewel Fernandes
  gemodereerd

 4. @Shaila, 2 liter kost SRD 40, je geeft de Chinezen een Eyeopener🙄 dat ze aan jou voor SRD 50 moet verkopen😁. Als Fernandes nog steeds uit Trinidad komt en het smaak anders, dan zou het aan de grondstoffen van het land liggen. The Coca Cola Company moet nu ook statiegeld invoeren op flessen tegen te gaan voor zwerfvuil die de straten, sloten kanalen, erven en zee bevuild.De vissen van Suriname zitten vol met plastic.

  Als ik Coca Cola van Nederland drink en vergelijk met die Duitsland, vind ik van Duitsland veel lekkerder, meer gas en ook veel goedkoper.

  Als wij naar Duitsland gaan nemen 100 flessen Coca Cola mee, 1250 ml kost €0,75 en €0,25 statiegeld dan zijn €100,00 ervoor kwijt. En in Nederland betaal je voor 1000 ml €1,75 of duurder zonder statiegeld en in aanbieding €1,25 of €1,50, dus voor 100 flessen zijn wij €150,00 kwijt een winst €50,00.
  Fernandes per 1500 ml kost €2,50 per fles en €0,25 statiegeld. In Eu-landen betaal je op pet- en glasflessen statiegeld om te voorkomen van zwerfvuil.

  Suriname moet oppassen, Suriname heeft meegetekend aan klimaatbeheer. Vervuiling van het land valt ook aan klimaatbeheer. Ook voor goudzoekers zal ook normen en waarden moeten komen tegen vervuiling van het grond en kappen van de bomen. Suriname heeft de schoonste lucht ter wereld en daarvoor is ook getekend, ze zullen streven om naar 100% te gaan.

  Even terug naar de smaken van frisdranken Coca Cola is wereldwijd bekend en toch smaak het in iedere land anders. Toen werd aan mij verteld het ligt aan water van het land.
  gemodereerd

 5. Vroeger kreeg de Coca cola Fabriek a.d. pad vn wanica zijn water rechtstreeks vn uit swm Republiek vn daar die lekkere smaak
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.