VIDEO: Felle brand bij Fernandes Bottling Company

4
Felle brand bij Fernandes Bottling Company foto voorpagina

Op het terrein van Fernandes Bottling Company aan de Indira Gandhiweg heeft er woensdagnacht een felle brand gewoed. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren met man en macht bezig om het vuur onder controle krijgen.

Het vuur begon omstreeks 01.15u in de nacht, linksachter op het terrein. De oorzaak is nog onbekend. Het vermoeden bestaat dat er sprake is geweest van blikseminslag. Het onderzoek is nog in volle gang.

Het vuur heeft onder andere de warehouse en de zogeheten blow moulding lijn beschadigd, waar de PET flessen worden geblazen. Het gebouw is deels ingestort. Het is daarom lastig het pand te betreden. De Surinaamse brandweer is nog steeds bezig de brand te blussen.

Er is gelukkig geen sprake van persoonlijke ongelukken. Terwijl de brandweer bezig was de brand te blussen kwam er een melding binnen dat er ook brand was bij BOG.

Bekijk hier een video van de situatie ter plaatse:


4 REACTIES

  1. Waarom velt het op dat het slecht is met de brandveiligheid in alle grote gebouwen in Suriname. Of het nou overheid gebouwen of bedrijven is.
    Het valt heel erg op. Geen of nauwelijks blus sproei installaties.
    Alsof daarop wordt bezuinigd. Van de kans is toch zo klein maar goed als het zich voordoet ben je wel de sjaak.


    Maak melding

  2. Beste Dubbroe…gelukkig geen slachtoffers. Schade opnemen, alles tegen de grond en een nieuw modern fabriek opzetten. Deze is ook meer dan 50 jaar oud denk ik. Volgens mij heeft op de brouwerij van Parbo na, geen enkel gebouw in Su een sproeier installatie. Maar ik kan me vergissen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.