KALOTI Suriname Mint House doneert voor COVID bestrijding in werkgebied

7
KALOTI Suriname Mint House doneert voor COVID bestrijding in werkgebied
Kaloti Suriname Mint House Directeur Ryan Tjon Poen Gie (m) bij de overhandiging van de symbolische cheques aan Jason van Genderen en Maureen Wijngaarde, respectievelijk Directeur Regionaal Ziekenhuis Wanica en Onderdirecteur Medische Zaken van de Medische Zending.

Op dinsdag 29 juni heeft KALOTI Suriname Mint House respectievelijk SRD100.000 geschonken aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica en SRD100.000 aan de Medische Zending. Dit ter bestrijding van de COVID pandemie in haar werkgebied Wanica en Para.

Het bedrijf is van mening dat zij in het kader van haar verantwoordelijkheid moet bijstaan om dit virus ook in de regio waar zij gehuisvest is, de kop in te drukken. Na verschillende gesprekken met stakeholders is besloten de gelden ten goede te laten komen aan deze twee instellingen.

Zowel Jason van Genderen als Maureen Wijngaarde spraken beiden hun dankbaarheid uit en gaven aan een erg zware periode achter de rug te hebben. Namens het Regionaal Ziekenhuis Wanica benadrukte van Genderen dat naast de patiënten, ook de families die bezoeken veel hebben aan hulp als deze.

De Medische Zending zal in samenwerking met het Surinaams Rode Kruis en de Regionale Gezondheidsdiensten dit werkgebied ingaan en extra efforts plegen de vaccinatiegraad op te schroeven opdat mensen na de voorlichting op basis van de informatie, zich laten vaccineren.

7 REACTIES

 1. Het is stil hier!! Komt het omdat Kaloti een van de verworvenheden is van de vorige regering??
  Overigens gebeurt er heel wat bij CBVS. De verklaringen van William Orie en Maikel Soekhnandan over wat zich bij de Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft afgespeeld, moeten nu met een andere bril worden bekeken. Beide mannen zijn twee weken geleden buiten functie gesteld als respectievelijk directeur Monetaire en Economische Zaken en directeur Bankbedrijf en Bancaire Zaken en per 1 juli wordt hun dienstbetrekking in gemeen overleg beëindigd. Met andere woorden, ze worden op slinkse wijze, net als Kirpalani buiten schot geplaatst, beter gezegd veilig afgevoerd om de waarheid zo lang mogelijk weg te drukken. Kirpalani, Orie en Soeknandan zijn van oudsher VHPers. Ik ben benieuwd of Nia Ramcharan ook in dit geval haar z.g. onderzoek zal instellen.


  Maak melding

 2. Poppenkast

  Ze kunnen liever goud doneren aan de CBVS

  Het goud Suriname dat door KALOTI Suriname Mint House van JAPI- Airport Zanderij nu naar Dubai gaat is niets anders dan Suriname leeg roven voor de eigenaren van Dubai.

  KALOTI Suriname Mint House moet per direct ontmanteld worden.

  Stop de uitverkoop van Suriname per direct, oa, rondhout, goud, hulpbronnen van Suriname aan het buitenland.


  Maak melding

 3. aaaaaaaaaaaaah, nu snap ik et, dus als je gestolen hebt bij je baas, handtekeningen hebt vervalst, weg heb gekeken en nu werk je er niet meer dan ben je niet meer schuldig, aldus luisienne. haha what an idiot. hij gebruikt wel woorden als buiten schot geplaatst. wat zal hij daar toch mee doelen
  Jullie komen allemaal aan de beurt. Ik zou maar gauw gaan slapen, straks krijg je slapeloze nachten als ze dichter en dichterbij komen.
  beloof me dat je niet naar de brug gaat


  Maak melding

 4. @Robbles je vraagt om problemen deze site krant is van grote witwassers we worden flink aangevallen @lucien karawofodie ook als de witwasser en topman van VHP in nederland Muskesh Sitaram niet verdedigen. Deze site praat alles goed van @wat @redskin @,jk en @ en nog een paar. Arme @robg weet wat hij schrijft en mij schrijven wordt ook niet weergegeven alleen degeen ons uitschelden criminelen wel.


  Maak melding

 5. Sandra 30 juni 2021 At 15:07
  @Robbles je vraagt om problemen deze site krant is van grote witwassers
  =================

  Dan moeten de heren witwassers hun beklag doen bij de Nederlandse omroep. Die hebben de uitzending gemaakt over Kaloti.


  Maak melding

 6. Amerikanen hadden grote moeite met Kaloti omdat zij geen greep of inzage hebben over de activiteiten van het bedrijf. Amerikanen en Hollanders willen wereldwijd alle geldstromen controleren. Met name Nederlanders verzinnen maar wat omdat het bedrijf geen Amerikaanse of Nederlandse eigenaar heeft. Zij willen overheersen en bepalen. De banden die het bedrijf zou hebben met het Midden Oosten maakte vooral de Amerikanen nerveus. De oorsprong van dit bedrijf moet Dubai of Koeweit zijn. Zij verdachten het bedrijf mogelijk banden te hebben met Hezbollah of een andere terroristische organisatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.