Hulpeloze alleenstaande man (68) in slaap overvallen en beroofd

8
Politie in Suriname

Een alleenstaande 68-jarige man die op krukken loopt, is afgelopen nacht tijdens zijn slaap in zijn woning overvallen door twee criminelen. Dit gebeurde rond 04.00u aan de Drietabikistraat in Suriname.

Uit het onderzoek blijkt dat de rovers het dievenijzer van een venster hadden geforceerd en drie shutters uit de voegen hadden gelicht. Via die ontstane opening verschaften de daders zich toegang tot de woning van het slachtoffer.

De hulpeloze man kon geen weerstand bieden tegen de indringers en moest toe zien hoe de daders SRD 45.000,- waardevolle sieraden en drie mobiele telefoons, buit maakten.

Hij liep geen zichtbaar letsel op. Van de daders ontbreekt elk spoor. De politie van Uitvlugt is belast met het onderzoek.

8 REACTIES

 1. Is dit land nog veilig.
  Elke dag 1 of meerdere berovingen.
  Elke dag controle over het stuur kwijt .heftige verkeers ongelukken.
  Veel mensen met een legaal of illegaal wapen.
  Waar gaat het heen.
  gemodereerd

 2. Zelfs met diefijzer ben je niet meer veilig.
  De raam- en deuralarm zijn goedkoop. Mensen zouden dit moeten plaatsen. Zodra de raam opengaat, gaat het alarm af.
  gemodereerd

 3. Wat een gedoe in switi Sranan. De criminaliteit is bijzonder hoog in dat land op dit moment. Je bent nergens meer veilig. Deze goeie man op pensioengerechtigde leeftijd lag te dromen van zijn pensioentje. Hij heeft problemen genoeg om met zijn pensioentje uit te komen. En plots wordt hij overvallen door criminelen. Wat zielig.
  gemodereerd

 4. De NDP, de partij die het land in deze chaotische en ellendige situatie heeft gebracht gaat op 25 februari een grote manifestatie houden om de huidige regering een signaal te geven om het beleid om te buigen……de NDP…die het land naar de verdoemenis heeft geholpen. Het moet niet gekker worden.
  gemodereerd

 5. Waar moet het heen met Suriname….? Je hoeft voor een safari niet meer naar Afrika, Suriname zit nu vol roofdieren. Ze roven dag- en nacht.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.