Vader en zoons voor de rechter om mishande­lin­g en diefstal

3
Photo credit: verbeeldingskr8 rights via photopin (license)

In Den Haag stonden deze week een vader en zijn twee zonen voor de rechter. Soenielkoemar H. (49) en zijn zonen Kishen H. (28) en Kanhaija H. (27) worden ervan verdacht meerdere mensen te hebben mishandeld en bestolen.

Ook deden zij zich voor als makelaar of date, drogeerden daarbij slachtoffers en hebben zo duizenden euro’s gestolen schrijft het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant maakten de vader en zoons in drie jaar tijd meerdere slachtoffers. Ze gebruikten schuilnamen als Roy, Richie en Ilias of Shivano. Sommige slachtoffers waren minderjarig, werden gedrogeerd of raakten ernstig gewond, stelt het OM.

De vader heeft een lang strafblad, dat teruggaat naar 1980. Ook zijn zoons zijn al vaak in aanraking geweest met justitie. De oudste heeft een 21 pagina’s tellend strafblad, de jongste een van 14 pagina’s.

De uitspraak is over minder dan twee weken.

3 REACTIES

 1. Jarenlang opsluiten dit tuig van de richel dat blijkbaar het vooral van geweld en stelen moet hebben. Eens komen deze rioolratten de verkeerde tegen.
  gemodereerd

 2. Daar moeten wij die hard hebben gewerkt, en degene die nog werken voor deze
  trio zorgen. het zijn recidivisten, na hun veroordeling gaan ze terug naar hun oude gewoonte. Een vos verliest zijn haren maar niet zijn streken, dus de enige op –
  lossing is de kogel van een punt 50.Klaaaaaaaaaaaar ermee, weg wezen met deze waardeloze figuren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Jacko je hebt weer gelijk , die hans oh , oh die piest al weer in zijn broek , want hans oh is de vader van covid en hij wil iedereen besmetten , en hij zegt mensen laat je niet vaccineren
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.