Motorrijdster belandt op IC na zware aanrijding met pick-up

2
Motorrijdster belandt op IC na zware aanrijding met pick-up

Een vrouw op een motorfiets en een bestuurder van een pick-up zijn op woensdag 2 februari omstreeks 18.30 uur betrokken geweest bij een zware aanrijding aan de Welgedacht C-weg in Suriname.

Uit het onderzoek blijkt dat beide bestuurders dezelfde richting reden. Volgens de pick-up bestuurder haalde de motorrijdster een aantal voertuigen in. Zij probeerde na de inhaalmanoeuvre in te voegen, daar er een tegenligger naderde.

Bij die gelegenheid knalde zij tegen de pick-up en belandde vervolgens in de goot met haar motorfiets. Het slachtoffer raakte hierbij ernstig gewond. Zij was niet aanspreekbaar en werd per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd.

De motorrijdster is thans op de afdeling intensive care opgenomen. De politie van Santo Boma heeft de zaak intussen overgedragen aan Verkeersunit regio Midden. Opvallend is dat de pick-up schade opliep aan het achter rechterportier.

Het onderzoek duurt voort.

UPDATE: De vrouw is vrijdag 4 februari aan haar verwondingen overleden. Volgens een getuige sloeg de pick-up bestuurder rechtsaf om een inrit op te rijden. Hierdoor doorkruiste hij het verkeer van de motorfietser met als gevolg de aanrijding.

2 REACTIES

 1. Volgens mij hebben ze hobby van gemaakt, om zoveel mogelijke voorganger
  in te halen in Su. Of ze zijn dom en achterlijk, het kan niet anders.
  Ik denk eerder de laatste, geniet van het mooie weer en Natuur man.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Zijn ze daar so dom if is het stoerdoenerij om zoveel mogelijk in te halen. Domme kansen…levensgevaarlijk. Is weer de zoveelste die door een domme actie ellende veroorzaakt.
  Beterschap dame….hopelijk heb je je les geleerd om voorzichtig te rijden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.