24-jarige Julian om het leven gekomen na mislukte inhaalactie

4
24-jarige jongeman om het leven gekomen bij eenzijdig verkeersongeval

De jongeman die afgelopen nacht tijdens de lockdown tragisch om het leven is gekomen bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg, is de 24-jarige Julian Swietimang. De 26-jarige bestuurder M.M. en de 29-jarige meerijder R.K. zijn ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Uit het eerste onderzoek en verklaring van de bestuurder komt naar voren dat de mannen in een auto reden over bovengenoemde weg, ook wel bekend als de Verlengde Nieuw Weergevondenweg. Ter hoogte van pandnumer 223 probeerde de bestuurder zijn voorrijder in te halen. Die voerde zijn snelheid echter op, waardoor de inhaalactie mislukte.

Julian

Omdat er een tegenligger aankwam probeerde de bestuurder weer naar links te gaan, maar zou daarbij de controle over het stuur hebben verloren. De auto ging van de weg en belandde in de goot langs de weg.

Julian die achterin zat overleed ter plaatse. Zijn lichaam is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen. De andere twee klaagden van pijn en werden met de ambulance naar de SEH gebracht.

4 REACTIES

 1. Is het waard geweest ? Neen maar deze man wilde zich laten gelden. Of had hij haast om op tijd op zijn werk te geraken?
  gemodereerd

 2. Auto rijden doe je niet alleen met je handen en voeten, ook met je hersens.
  En aangezien de meeste Surie’s geen hersens hebben, als ze in de auto
  stappen, dan komt er veel problemen bij kijken. En meestal hebben de idioten haast in het verkeer. Die ene klootzak die ingehaald werd, mocht zijn snelheid niet opvoeren. Ze mogen wat mij betreft hem /haar vervolgen voor het in gevaar
  brengen van een mede weg gebruiker. En waarom ze altijd moeten inhalen begrijp ik ook niet, ga eerder van huis en geniet van de mooie natuur wat Su ons bied man.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.