vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidOok coronahulp in Suriname dankzij Giro555-geld

Ook coronahulp in Suriname dankzij Giro555-geld

-

Does Travel - naar Suriname

Met de 9,3 miljoen euro die Nederland in de nationale actie Samen in actie tegen corona bij elkaar bracht, zijn tot nog toe mensen in veertien landen geholpen, waaronder Suriname. Dat heeft Cordaid maandag bekend gemaakt.

Er wordt momenteel op verschillende manieren hulp geboden. Naast het geven van medische noodhulp aan coronapatiënten, worden vaccinatieprogramma’s opgezet of ondersteund.

Vaccinatiecentra in onder andere Suriname ontvingen naalden, beschermende kleding en koelkasten om vaccins koel te vervoeren en te bewaren. 

De hulporganisaties achter Giro555 bieden medische noodhulp aan coronaslachtoffers en hulp bij het opzetten en versnellen van vaccinatiecampagnes tegen corona. Met de actieopbrengst wordt nog tot eind juni zoveel mogelijk hulp geboden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Zielig hoor! Goud, olie, vruchtbare grond, talloze mogelijkheden om geld te verdienen. En toch komt Suriname nergens met alle rijkdom. Het blijft tje poti, ondanks we een zich zelf op de borst slaande, geweldige regering hebben. Die de crisis heeft overwonnen en alle schulden netjes op tijd afbetaald. Zijn we helaas nog afhankelijk van donaties. Big up Giro 555!!!


    gemodereerd
  2. @ Debby

    Hoezo, zijn ze soms bij jou bezorgt ??? (zijn ze soms aan de strijkstok
    blijven hangen??

    @ Konsensi

    De schulden die de vorige regering gemaakt hebben voor (eigen )(baten)( gebruikt)
    kan de huidige regering niet gelijk betalen. Het zal wel. een aantal jaren duren!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. @ Konsensi
    Niks zielig ondanks de enorme rijkdommen heeft de vorige racistische en fascistische regering alleen aan zakkenvullerij gedaan. Aan de economische ontwikkeling van Suriname hebben de fascisten geen aandacht aan geschonken. Deze regering onder leiderschap van een sterke leider zal dit land naar economische ontwikkeling brengen. Daar is niet alleen hij maar ook velen van overtuigd. Je bent niet alleen een vulgaire ophitser maar ook een die geestelijk labiel is.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES