dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVierde verdachte ingerekend voor belemmeren presidentiële colonne

Vierde verdachte ingerekend voor belemmeren presidentiële colonne

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft maandag de 33-jarige Silvano W. gearresteerd wegens het belemmeren van een voertuig in de presidentiële colonne. Deze verdachte is na zijn aanhouding door agenten van de VCB-unit, overgedragen aan de recherche van Paramaribo die belast is met het onderzoek. 

In deze zaak heeft de Surinaamse politie eerder reeds drie verdachten ingerekend. Het gaat om een groep jongemannen die zich op 29 december van het vorig jaar schuldig maakte aan het belemmeren c.q. verhinderen van een voertuig in de presidentiële colonne.

Na bijkans drie weken lukte het de recherche om deze verdachten in beeld te brengen en aan te houden. Hangende het verder onderzoek is het viertal ter zake openlijke geweldpleging, bedreiging en vernieling in verzekering gesteld. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Bedreig soema? Verniel sang? Pé bewijs de? Waar is die advocate, met dr social distance gebit, wanneer je dr nodig hebt?


  gemodereerd
 2. Dat is heel mooi. En nu ballen tonen om de echte criminelen/misdadigers waaronder het volk lijdt oppakken. Wanneer worden de beveiligers van de VP voor mishandeling van Pinas gearresteerd en opgesloten.


  gemodereerd
 3. We zullen zien wanneer chan nog meer misbruik gast maken met zijn macht. Dit was in 2980 de reden voor een coup. Toen hadden we Bouterse. Nu kijken we. Deze figuren zijn erger dan een vloer.


  gemodereerd
 4. Het belemmeren van één van de voertuigen in de presidentiële colonne houdt de gemoederen in Suriname behoorlijk bezig.
  Hebben jullie Gvd niets beters te doen?


  gemodereerd
 5. Weer zo’n hersenloze klojo, ga werk zoeken dan heb je een bezigheid!
  Stomme paarden L..L !!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Maar ze kunnen de verdachten van de wapenroof te Leonsberg maar niet arresteren laatstaan achterhalen. Ja zelfs Hoefdraad is na 2 jaar niet door hen te vinden


  gemodereerd
 7. En als je het mij vraagt, was die aktie terecht. Jongeren met name hebben het heel zwaar, geen geld, geen ruimte voor ontspanning, studeren kan feitelijk alleen als je ouders het zich kunnen permiteren, het leven is erg zuur op dit moment in Suriname. En die Presidentiele colonne rijd de hele dag, hoogmoedig door de straten van Paramaribo. Driekwart van de mensen irriteert zich daar aan. Niet alleen deze 4 jongemannen. Elk initiatief om te demonstreren word op de een of andere manier de nek omgedraaid. Covid staat daarin centraal. Dat is iets dat deze regering omarmt als een godsgeschenk.


  gemodereerd
 8. Onze president zou er goed aandoen zijn politieachtergrond te gebruiken en toe te passen in de maatschappij. Het lijkt wel alsof er meer van dit soort dubieuze figuren opstaan, waarschijnlijk voelen zij zich gesterkt door de VP. Chan is voor deze post gekozen, omdat men de hoop had dat dit soort praktijken niet meer zouden plaatsvinden, waarom treed hij niet zo op, zoals in zijn politie periode.


  gemodereerd
 9. Dit is klasse justitie. Deze vandalen zijn in verzekering gesteld. Prima. Waarom loopt aloemang dan nog steeds rond? Die heeft toch staatgoederen laten vernielen of daartoe opdracht heeft gegeven? Begin die paarse ratten op te sluiten en niet alleen maar de kruimeldieven.


  gemodereerd
 10. zullen er nog meer volgen , deze gasten zijn zeker aangestuurd door de welbekende partij die nog steeds in rouw is en het niet kan verkroppen dat ze niets meer te vertellen hebben


  gemodereerd
 11. Debieus, minder witte poeder met je seniele gotrofather opa D gebruiken…….2980. Dan leef je niet meer, paarse djamoe ede.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES