dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen aangehouden voor verhinderen presidentiële colonne

Mannen aangehouden voor verhinderen presidentiële colonne

-

Does Travel - naar Suriname

Een groep mannen maakte zich op 29 december 2021 schuldig aan het verhinderen van een voertuig in de presidentiële colonne. Het gaat in deze om 3 jongemannen die intussen zijn opgespoord en aangehouden.

Hen wordt openlijke geweldpleging en vernieling ten laste gelegd. Ook voor deze overtreders van de wet geldt dat de wettelijke procedures en handelingen zullen worden gevolgd. Het moet duidelijk zijn dat zulke handelingen vervolgbaar zijn, meldt de Surinaamse overheid vrijdag.

“Wij doen een beroep op eenieder om te allen tijde wederzijds respect op te brengen voor elkaar, ongeacht de status of rang. Met klem stellen wij dat de wetgever, de bejegening van de president duidelijk aangeeft en beschermt. Norm afwijkend of norm overschrijdend gedrag zal worden bestraft”, aldus de Communicatie Dienst Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Norm afwijkend of norm overschrijdend gedrag zal bestraft worden. Geldt dat ook voor Verwaande Ploerten, die bij de gratie van een oneerlijk kiesstelsel, denken dat ze koning zijn geworden en straathonden die bulken van het geld?


  gemodereerd
 2. Dus nu kunnen ze de heren wel aanhouden. Die een stoel op straat hadden gezet. Maar toen de journalist werd mishandeld hebben ze de heren laten gaan. Dit is een vorm van norm afwijkend gedrag.hoe bekrompen kan het recht systeem nog worden en hoe bekrompen denkt CDS wel


  gemodereerd
 3. De wegen in Suriname zijn niet gemaakt om snel snel ergens te komen. Maar deze President heeft altijd haast. En wilt voor ieder ander gaan. Het maakt niet uit hoeveel haast ikzelf heb. Wanneer de Presidentiele collone eraan komt, MOET ik aan de kant. Het spijt me zeer, maar ik persoonlijk vind niet dat hij dit recht verdiend, zolang wij als burgers van Suriname pinaren. Die blokkade zal wel opgeworpen zijn om een statement te maken. Niet iedereen is van dit gedrag gediend.


  gemodereerd
 4. Norm afwijkend of norm overschrijdend gedrag zal bestraft worden.
  zo de regering zo het volk
  ze volgen het voorbeeld dat de regering ze geeft
  vandaar de stijging van criminaliteit
  en die zogenaamde acties van kps en andere landsdienaren?
  is omdat de regering de baas wil blijven van alle criminaliteit
  want zodra de regering de “godfather” positie kwijtraakt, zijn regeringsleiders ook niet meer veilig…. en daarom maken ze die moeite


  gemodereerd
 5. konsensi toen jou baasje regeerde werden wegen afgesloten voor ander verkeer , ja konsensi jou baasje had altijd haast en wilde geen obstakels dan op de weg , en je baasje had wel 20 volgwagens met lieden die zwaar bewapend waren , ja konsensi jou baasje was een bangerik en dat zie je nu terug , hij heeft zich opgesloten in leonsberg


  gemodereerd
 6. Wederom moet ik je in alle eerlijkheid toegeven, dat je weer gelijk hebt. Maar de domme aanhangers van de Nationale Domme Partij, zullen altijd hun Baas trouw
  blijven. Tot de dood toe, want ze blijven hopen dat ze later de verkiezing weer
  gaan winnen. En dan kunnen ze weer geld lenen om te feesten en beesten!
  Hun Baasje verschanst zich nu de hele dag. zeg maar zijn levens lang in zijn mooie
  onderkomen, om van zijn ”Bloedgeld” te genieten. Maar mijnheer Seisburg slaapt
  ook niet, dus no go weri yu édé!!!! (Time will tell, Bro/ Sis)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Wanneer gaat justitie de lijfwachten van de VP arresteren voor mishandeling van de journalist Pinas. Hebben ze daar wel ballen voor. Zelfs Chan kan niet tegen de VP optreden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES