Winkeliersechtpaar gekapt; voor de 4e keer slachtoffer van rovers

10
Politie gearriveerd op locatie

Een Chinese winkelier en zijn echtgenote zijn zondagmiddag slachtoffer geworden van een brute beroving aan de Henarweg in Suriname. Dit echtpaar is voor de vierde keer in vier jaren tijd beroofd.

Drie criminelen stapten de winkel binnen en deden zich voor als klanten. Toen zij merkten dat er geen klanten meer in de winkel aanwezig waren hield een van de rovers, die gewapend was met een vuistvuurwapen, de winkelier onder schot. De roldeur werd gelijk dichtgetrokken, waarna het echtpaar op brute wijze werd beroofd en mishandeld.

Een andere verdachte was gewapend met een mes en de derde pakte een kapmes uit de winkel. De dader die gewapend was met een kapmes verwondde de winkelier aan beide benen alsook diens echtgenote aan haar pols. Het echtpaar werd gekneveld achtergelaten.

Behalve de supermarkt haalde de daders ook de woonruimte overhoop. De buit betreft een fors geldbedrag in SRD en een onbekend aantal opwaardeerkaarten van verschillende providers. De overvallers deden de plaats te voet aan en verlieten die met het voertuig van de winkelier, een Toyota Alphard met het kentekennummer PE 50-57.

De politie van De Nieuwe Grond werd na de overval gewaarschuwd en nam de aangifte op. Beide slachtoffers werden met een geneeskundige verklaring voor medische behandeling verwezen naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

Van de overvallers ontbreekt nog elk spoor. Het busje van de winkelier is vooralsnog niet terecht. Het onderzoek duurt voort. 


10 REACTIES

 1. Jakco , je zal zeggen rijp voor een kogel en wij zijn ermee eens , dit paarse gespuis moet vernietigd worden , jammer dat die chinees geen wapen in de buurt had.
  gemodereerd

 2. Nog steeds onbegrijpelijk waarom een roofoverval gepleegd door deze baboons steeds gepaard gaat met geweld steek en schietpartijen. Daarom dient de naam van elke schutter die een overvaller doodschiet in steen gebeiteld te worden.
  Sterkte aan deze hardwerkende Chinese ondernemersechtpaar.
  gemodereerd

 3. @ WAT

  Als jij en ik vinden dat deze gespuis ongeacht van welke politieke kleur,
  vernietigd moeten worden, dan zijn we op 1 lijn! En nu nog de Surinaamse
  overheid. Wat er in de stad Maystraat is gebeurt, keur ik voor 1000 % goed.
  Het is net wat je zegt, jammer dat de Chinees geen wapen ter beschikking had.
  En ik denk ook niet dat hij dat gaat krijgen, om een wapen vergunning te krijgen,
  moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen.BV je moet vrienden bij Jus/ Pol hebben,
  en je moet ook bereid zijn, om een tjoekoe te betalen. En je moet natuurlijk een verklaring van goed gedrag hebben, geen strafblad. Als iedere dag 1 of meerdere van
  nietsnutters omgelegd worden, is SU binnen 5 jaar weer schoon van deze Saka sak’as.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Surinaamse zakenlui, winkeliers, supermarkten, bedrijven moeten een fonds oprichten. Voor elk legaal gedode rover E500, – – beloning voor de schutter. Ongeacht politieagent of burger ze moeten beloond worden. Het zal de schutter motiveren en de rovers demotiveren. .
  gemodereerd

 5. Als je al 4x overvallen bent, wordt het toch tijd om een wapenvergunning- en wapen. Voor een paar honderd euro heb je al een om deze ratten (gericht) af te schieten.
  gemodereerd

 6. kortzichtig om te denken dat dit weer paarse idioten zijn
  als je ziet hoeveel narigheid er gebeurd in het land? en dat aan paars wil toeschuiven?
  dan had paars gewoon de verkiezingen gewonnen
  dus het is echt niet alleen paars die dit doet, dus dit polariseren van je werkt niet echt
  gemodereerd

 7. 4 keer in 4 jaar….dus elk jaar …pppff…..hopelijk verhuizen ze vandaar of haddenze vuurwapens bij zich…jammer hoor…beterschap aan de winkeliers en ga weg van daar als jullie al beter zijn of…zet een loer voor de rioolratten!!!
  gemodereerd

 8. @ Slachtoffer van roofoverval

  Goed idee: ik zou me zo wie zo aansluiten bij deze Stichting, en wel onbezoldigd.
  Als een soort verdelger tegen elke vorm van criminaliteit, met moord als als hoofd –
  moot, oplossen en verdelgen. Maar dan wel op mijn manier, laat geen sporen na!!
  Zelfs de honden kunnen mij niet traceren, het lijkt me heerlijk man. Uitroeien die
  hap !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. @zwartmans, als die stichting en fonds komt zal ik ook wat storten erin. Door deze kakkerlakken was ik gevlucht en heb ik een enorme financiële en mentale schade geleden.

  Door deze kakkerlakken willen mensen niets meer investeren/ondernemen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.