dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidZiekenhuisopnames gestegen naar 104; weer 2 coronadoden

Ziekenhuisopnames gestegen naar 104; weer 2 coronadoden

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is het aantal ziekenhuisopnames de afgelopen 24 uur flink gestegen. Momenteel worden er daar 104 personen behandeld, een stijging van 20 ten opzichte van de dag ervoor.

Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er 2 coronadoden zijn genoteerd en dat het aantal patiënten in de IC momenteel 9 bedraagt.

Er zijn zondag 23 januari 333 nieuwe dagelijkse besmettingen geregistreerd, na 702 keer testen. Dit betekent een besmettingspercentage van 47,4%.

Afgelopen weekend zei de Europese WHO topman en arts Hans Kluge dat het einde van de COVID-19 pandemie in Europa mogelijk in zicht is. Volgens hem komt corona na een periode van rust tegen het einde van het jaar weer terug, maar dan niet meer in de vorm van een pandemie. Corona zou dan endemisch en beheersbaar zijn, zoals de griep.

De cijfers van zondag 23 januari 2022:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

2 REACTIES
  1. Flink gestegen en lockdown naar 23.00 pm….prachtig….want ook al begint het 18.00pm….zal niets helpen…


    gemodereerd
  2. Het ligt niet aan de lockdown ,maar aan al het feesten en dat mensen dicht aan elkaar staan , en velen dragen geen mondkapje en ook deze regering geeft zelf het verkeerde voorbeeld , hoe kun je die man uit brazilie omhelzen en deze man is ga niet gevaccineerd , regering geef de pijp aan maarten en ga naar leonsberg feesten .
    Nieuwe verkiezingen , maar zonder de ndp , abob en de vhp , palu en de bep.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES