zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentJohanman en Sister Patty brengen muzikaal eerbetoon aan Dowieman

Johanman en Sister Patty brengen muzikaal eerbetoon aan Dowieman

-

De Nationale Carrierebeurs

Johanman en Sister Patty brengen met een nieuwe single een eerbetoon aan de onlangs in Suriname overleden muzikant Dowieman. De song heet ‘Yu e mek’ mi krey’, geproduceerd door Arnold Sardjoe van M.O.K Studio.

“Hij verdient deze hulde. Het is een eerbetoon aan Dowie, maar andere mensen kunnen het ook gebruiken voor hun overleden geliefden”, zegt Johanman. De song, die een bekende melodie heeft, gaat over liefde, gemis en afscheid.

Johanman kreeg in de ingeving voor de song en zette het gelijk op papier en stuurde het naar Patty die zich hierin kon vinden en schreef vervolgens haar deel. Johanman en Sister Patty bedanken de fans voor de ondersteuning.

De uitvaart van de overleden muzikant Dowieman, bekend van de populaire Surinaamse reggae- en dancehall band van de jaren 80 en 90 Reinforcement, is gepland voor zaterdag 29 januari.

Het is nog niet bekend wanneer het nummer wordt gelanceerd. 

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Leuk maar niet als iemand overleden is moeten we hem ophemelen. Ik hoop dat jullie hem een waardige begrafenis geven.


    gemodereerd
  2. Wel te laat.Waar waren jullie dan toen hij jullie nodig had?.Nu wat centjes erbij verdienen met jullie singel of een comeback.Jullie artiesten respecteren of eren de grootheden die onze land bekend heeft gegeven niet.Ze worden vergeten ,totdat ze ziek of op sterven liggen.Dan komen jullie de artiesten aan het dansen.Maar dan is het te laat.Er is een spreekwoord,vergeet de hand niet dat jouw gevoed heb.R.i.P Dowiman.Je bent een icoon .


    gemodereerd
  3. De grootheden moet zelf aan hun voorzieningen voorzien en niet wachten als ik gestorven bent dan komt er wel een benefietconcert om geld opbrengen halen. Het benefiet kan gehouden worden maar ter eren van maar niet omdat de overledenen geld nodig heeft voor zijn/haar uitbaard. Dus was de artiesten nu doen is meegenomen en niet verplicht. Suriname moet mensen gaan educate dat je je familie kopzorgen bespaard als je aan je uitvaart denkt. Mensen zijn bang om over de dood te praten, het moet normaal zijn. Praat erover hoe jij het graag wilt wie je wel of niet bij wilt. Het zijn hele belangrijke zaken.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES