dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie stopt feest tijdens lockdown te Latour

Politie stopt feest tijdens lockdown te Latour

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengde eenheid die zich bezighoudt met de Operatie ‘Veilig Suriname’ stuitte zaterdagavond tijdens de lockdown op een feest aan de Fefistonstraat, een zijstraat van de Ramgoelamweg.

Er waren bijkans 100 feestgangers aanwezig, waarbij er muziek werd afgespeeld met geluidversterkers. De politie heeft de organisator een bestuurlijke boete van SRD 10.000 aangezegd.

De feestgangers moesten via de kortste route hun weg richting huis opzoeken. Het Korps Politie Suriname doet nogmaals een beroep op de samenleving om zich te houden aan de huidige maatregelen. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. 10000srd is niks. Pak vergunningen af en Gooi zware gevangenisstraffen van minimaal 10 jaar op hun en dan zal je gauw verandering zien.


  gemodereerd
 2. Werd zeker niet door Bordo gegeven.Srd 10000 is trouwens een lachertje, dat schrikt die mensen niet af.


  gemodereerd
 3. Ik hoor dat Suritje zo duur is geworden, dat die graag feestende dommies geen soft meer op hun feestjes hebben, soso gember. Ef a
  fesa bo ab wan diri cognac of whiskey, a feest bo go doro gewoon


  gemodereerd
 4. Waarom krijgen die bezoekers op dat feest geen boete , moet toch ook minimaal 1000 SRD zijn , dan laten ze de volgende keer wel om naar een feest te gaan.


  gemodereerd
 5. Feestje van First lady tot diep in de ochtend was toegestaan en word dood gezwegen. Bolsonaro zonder gevaccineerd te zijn, verwelkomen met brasas en al is ok! De minister van volksgezondheid die ondanks gevaccineerd te zijn, in het ziekenhuis beland met zorgelijke klachten is ok, geen vuiltje aan de lucht. Hier in latour en op moengo worden mensen aangepakt onder het mom van een ” veilig Suriname operatie “! Erg krom allemaal. Het heeft deels ook te maken met names and faces. Ook lijkt Suriname geen genoeg te krijgen van een avondklok! Regering gim wan brick jere….


  gemodereerd
 6. @ WAT:
  Idd. de feestorganisatoren en de feestbeesten (bezoekers) moeten eveneens een hoge boete opgelegd krijgen.
  Dit zou ze allemaal wel een lesje leren en al het boete geld kan weer aan iets belangrijkers uitgegeven worden in dat land.


  gemodereerd
 7. @ Warsha’s weegschaal:
  Je hebt volkomen gelijk; zakcentjes…
  Dit bedrag is “bijna” gelijk aan wat je aan een duane op de haven betaald onder de tafel als passieve omkoping.
  Van de corrupte ambtenaren barst het in SU.


  gemodereerd
 8. Avondklok slaat nergens op. Dat was al eerder gebleken in Nederland, Frankrijk, Duitsland & Engeland. Het slaat nergens op en je vaccineren helpt wel, maar op korte termijn. Na je vaccinatie word de bescherming in percentage minder en word de kans om besmet te raken en anderen besmetten steeds groter. Zo kun je blijven doorgaan jaar in jaar uit!


  gemodereerd
 9. konsensi ,jij hebt in bepaalde punten gelijk , maar deed jou baasje bouta met zijn firt ladi niet het zelfde , dus kijk eens terug dan zal je zien dat het toen heel slecht was voor het gewone volk , was je ndp passant dan kreeg je iets , dus zit niet te lullen van uit Nederland


  gemodereerd
 10. Die konsensi is knollen met citroenen aan het vergelijken. Latour en Moengo is Getto en wetteloosheid wat de klok slaat. Blijkbaar ben je geboren op moengo en door messias lonny verleidt om op latour te gaan wonen. Nou, hij heeft zijn beloftes waar gemaakt tog????
  Dus, ga jij maar lekker feesten op latour mie boi en val niemand lastig te corona nak joe mars.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES