Bromfietser overleden na aanrijding met aanhangwagen

3
Bromfietser overleden na aanrijding met aanhangwagen

Een vrouw op een bromfiets is zondagmiddag overleden, nadat zij met een aanhangwagen in botsing kwam aan de Commissaris Roblesweg in Suriname. Het slachtoffer reed vanuit Mariënburg naar Centrum Nieuw Amsterdam.

Uit het onderzoek blijkt dat kort voor de aanrijding een voertuig met een aanhangwagen met daarop een waterscooter over de vermelde weg reed. Ter hoogte van Wanda Supermarkt raakte de aanhangwagen los en kwam op de rijhelft van de bromfietser terecht met als gevolg de aanrijding.

De vrouw raakte ernstig gewond en overleed ter plaatse. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen. Zij is dit jaar als derde verkeersdode genoteerd.

De politie van Nieuw Amsterdam zal het verder onderzoek overdragen aan Verkeersunit Regio Oost.


3 REACTIES

 1. Hoop dat de aanhanger een keurings controle ondergaat . Laadvermogen boven 750kg moet voorzien zijn van een oplooprem en een rembreuk kabel . Deze zorgt ervoor dat de aanhanger mag deze loskomen tijdens het rijden de rembreuk kabel ervoor zorgt dat de handrem in werking treedt .
  gemodereerd

 2. Lansie , die regels zijn er niet hier in Suriname , ze doen maar wat hier .
  Ze moeten die bezitter van die aanhangwagen veroordelen met dood door schuld , triest een onnodige slachtoffer , R.I.P. familie
  gemodereerd

 3. @ Lansie

  Wat je neerzet is al beantwoord door @WAT, als je dat in Su tegen een Surinamer
  gaat zeggen, dan zal je deze antwoordt krijgen.

  ”Jij komt uit Holland, en je denkt dat je alles weet”. Dat is het stopwoord van de
  meeste Surie’s, ook onder mijn familie’s! (triest)
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.