zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieUitvoerder beroving KFC klemgereden door RBTP

Uitvoerder beroving KFC klemgereden door RBTP

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft Donovan S. woensdag in een auto aan de Zwartenhovenbrugstraat klemgereden. Hij werd in beeld gebracht als een van de verdachten die de uitvoerder is van de beroving bij fastfoodzaak KFC Lalla Rookhweg in oktober.

Donovan S. was gewapend met een vuistvuurwapen en nam het geld weg. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

In deze zaak is de 19-jarige verdachte Dervinio D. allereerst aangehouden. Na de roof werd Dervinio aan de hand van camerabeelden van het bedrijf als verdachte aangemerkt. Aan de hand van het onderzoek kwamen ook Iseah S. en Wendel B. in beeld. De drie jongemannen zijn reeds in verzekering gesteld.

In de avond van 7 op 8 oktober tegen sluitingstijd, rond 00.00 uur, is de roofoverval gepleegd bij de fastfoodzaak. Daarbij is ongeveer SRD 75.000 buitgemaakt. Twee mannen, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen, kwamen op de plaats en pleegden de roofoverval.

De rovers zaten op een bromfiets zonder kenteken en hadden valhelmen op. Zij vielen de manager aan en bedreigden hem met het vuistvuurwapen. Het buitgemaakte geld is uit de brandkast weggenomen. De daders verlieten de plek na de roofoverval op de bromfiets.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Die Dervinio D. is toch een zoon van een diender ?, Ze moeten hem een extra behandeling geven, door hem in het bijzijn van zijn ouders, in het openbaar op te
  hangen. En de rest zoveel mogelijk te laten consumeren wat KFC heeft, maar dan wel met vergift er op!!! ” Klaar is Kees, kost de belasting betalers niks”

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Mensen passen jullie ook op met bestellen en leveren. De bonnen liggen vaak op straat met jullie adres en tel nr.
  Als je elke keer eten koopt en laat leveren heb je geld dus de rovers krijgen gratis je adres.
  Overal rotzooi.
  Je ziet ook welke figuren ze in dienst nemen.


  Maak melding

 3. De namen zeggen al veel. Geen verrassing meer. Eigenlijk ook geen echt nieuws meer maar gewoon standaard dagelijks ritueel. Het wordt nu normaal gevonden, algemeen geaccepteerd en erkend. Op naar de volgende roofovervallen.

  Ik ben wel blij, ondanks dat dit geen echte nieuws meer is, dat WTK het steeds onder de aandacht brengt. En dan maar hopen dat er in de politiek nog mensen wakker worden en dat er onder het volk ook nog slapende honden wakker worden. Van de ex-criminelen en criminelen in de politiek hoeft je natuurlijk niks te verwachten, ze hebben begrip voor de situatie. Maar altijd blijven hopen dat er verandering komt want zonder hoop ben je een verloren mens.


  Maak melding

 4. Dus ze zijn ook nog gaan stelen zonder gezichtsbedekking?

  Wat fijn dat de politie nu wel benzine had om rond te rijden, op zoek nd dieven vd KFC. Deden ze dit ook maar bij burger op burger crime


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES