Circa SRD 75.000 buitgemaakt bij roofoverval op KFC

11
KFC vestiging in Suriname

Donderdagavond tegen sluitingstijd, rond 00.00 uur, is een roofoverval gepleegd bij de fastfoodzaak KFC aan de Lalla Rookhweg in Suriname. Daarbij is ongeveer SRD 75.000 buitgemaakt. Twee mannen, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen, kwamen op de plaats en pleegden de roofoverval.

Zij zaten op een bromfiets zonder kenteken en hadden valhelmen op. De rovers vielen de manager aan en bedreigden hem met het vuistvuurwapen.

Het buitgemaakte geld is uit de brandkast weggenomen. Zij verlieten de plek na de roofoverval op de bromfiets.

De politie is na de melding naar de plaats gegaan voor een onderzoek. 


11 REACTIES

 1. Ok. Het wordt maar erger en erger.
  Als de politie zn werk goed doet zien ze ook hoeveel gasten zinder kentekenplaat rijden en soms model auto te nieuw vr kentekenplaat.
  Gelukkig is de manager niets overkomen.
  Ook geen wachter dus???
  gemodereerd

 2. ”Indien aangehouden, gelijk elimineren en wel ter plekke”
  Het moet nu afgelopen zijn, met deze bullshit !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Met de dag wordt het simpeler om overvallen te plegen. Het lijkt er steeds meer op dat de regering de regie in het land kwijt is. Een ieder is gefrustreerd geraakt door het regeringsbeleid. Voor Suriname zou het beter zijn als er nu verkiezingen worden gehouden. Het land heeft een sterke regeringsleider nodig. President ” Wo sit ing ” is zwaar in de problemen.
  gemodereerd

 4. Zo’n grote onderneming en op zulke tijdstippen en dan geen security aanwezig…
  gemodereerd

 5. @RobG,

  Breng jou in herinnering dat ook tijdens de regeringen Venetiaan en Bouterse roofovervallen plaatsvonden en niet alleen tijdens de huidige regering Santokhi.
  Toen Santokhi minister van JusPol was, heeft hij de criminaliteit enigszins kunnen bestrijden. Na hem hebben de andere ministers op dit ministerie keihard gefaald.
  Bouterse liet het maar aanmodderen, want hij wist dat het juist de roofovervallers en de mensen om heen massaal stemden op hem, Bouterse. Dat vond hij belangrijker, kon hij weer president worden. Dat de slachtoffers voor de rest van hun leven een trauma opliepen, deerde Bouterse niet.
  Dus was Bouterse geen president van alle Surinamers.
  gemodereerd

 6. =Daarom ben ik niet jaloers op niemand die een luxe leven leidt. Hardwerken loont, maar stelen NIET. KARMA zal zijn werk wel doen.

  Waarom komen anderen WEL voorruit ondanks ze het moeilijk hebben en anderen gaan stelen, omdat ze het niet meer zien zitten????? OPVOEDING, STIMULEREN, COMMUNICEREN en BEGELEIDEN van kinderen ontbreken bij velen.

  Voorbeeld is erg zoek bij sommigen
  gemodereerd

 7. =Je zou zeggen dat het jammer is dat Santhoki NIET de 30 zetels heeft gekregen. Ik denk dat het anders zou zijn met de criminaliteit vandaag.
  Toen hij minister van politie was, moest je echt achter je oren krabben om te gaan roven. De zware jongens gingen door , maar ze hebben het toen ook geweten.
  gemodereerd

 8. Waarom werkt de politie niet met de f…. street view camera’s?

  Ook al komt het van de vorige regering, werk daarmee voor opsporingen.
  Eeuwig hoor je “de politie werkt er aan”.

  Als de streetview camera’s niet werken, zorg dan ervoor dat het werkt.
  Ipv kletsen met geld uitdelen of onnodig perceel kopen die niet eens die waarde heeft of geld uitgeven voor een nieuwe markt in Nickerie.
  Er zijn andere belangrijke dingen.

  De gevangenis hoeft ook niet vol gepropt worden met deze boeven.
  Geen genade voor zulke figuren.
  Ook al ben je een familielid. Ga je zulke handelingen plegen, dan moet je maar voor de consequenties staan.
  gemodereerd

 9. @ Viyayarni , ik weet niet wat je uitlegt over de regeringen. Santoki was “vader” van de zo beruchte “Sampi” of denk je dat men is vergeten hoe Suriname 10 jaar terug was. Liever blijf je stil en op je hoede, want de criminaliteit kent geen politiek nog politie. Dit neemt amper toe vanwege de slechte economische situatie in dit land en de slechte aanpak en aandacht van het korpshoofd. Bescherm jezelf zo goed mogelijk en wees op he hoede, want de politie kan ook niet de hele dag wacht op 1 buurt of plek houden.
  gemodereerd

 10. @Viyayarni, het internet is een open informatiebron. Er is heel veel informatie op het internet te vinden over de periode toen zijne excellentie minister van Justitie was. Je kan deze informatie gericht opvragen door zoektermen in combinatie met stuurtekens in de zoek in de zoekmachines te plaatsen. Zijne excellentie kon de problematieken niet aan. Het aantal overvallen, berovingen en andere zware delicten waren hem boven het hoofd gegroeid. Het was in die periode dat zijne excellentie het idee opperde om een wet aan te nemen waardoor mensen aan mensen een wapen zouden kunnen aanschaffen om have en goed te beschermen. Dus jouw verwijzing naar de vorige regering moet in ontkrachten. De criminelen nemen de huidige regering niet serieus. Dat is natuurlijk een gigantische dilemma voor de crime fighter die nu president is. Waar gaan we toe met deze regering?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.