Vijf gewapende rovers overvallen echtpaar in woning

10
politie-suriname-auto-zwaai-aan-op-pd

Een echtpaar dat sliep, is vanochtend omstreeks 04.00 uur in hun woning aan de Virolastraat in Paramaribo overvallen. Vijf criminelen hebben de man en vrouw gekneveld en beroofd.

De rovers waren gewapend met vuistvuurwapens en droegen de slachtoffers op geen lawaai te maken. De daders hadden hun gezichten bedekt met doeken.

De criminelen plaatsten een ladder om te klimmen op de bovenverdieping van waar zij in de slaapkamer van het echtpaar gingen. Zij knevelden de slachtoffers en namen SRD 6000 en USD 2000 weg.

Na de daad sloegen de verdachten op de vlucht. Dr politie werkt aan hun opsporing en aanhouding.


10 REACTIES

 1. Deze regering moet echte maatregelen gaan nemen nu. Het is dweilen met de kraan open. De roversbestand moet echt flink uitgedund worden met keiharde maatregelen. Als het roven zo makkelijk geld verdienen is gaan straks nog meer mensen roven. Dit motiveert de twijfelaars alleen maar.
  gemodereerd

 2. Mensen die dit in het buitenland lezen ,denken 2 keer om naar sranang te reizen voor een vakantie of bezoek aan familie.

  Niemand is meer veilig in sranang dan behalve die rovers en bandieten.
  gemodereerd

 3. en welke idioot heeft er zoveel geld in huis dan?
  50.000 srd totaal wie is er nog zo gek dan?
  iemand was op de hoogte van het geld of het is gewoon weer oplichting van de verzekering
  gemodereerd

 4. @ Slachtoffer van roofoverval

  RobGay is hiermee al bezig met een oplossing, hij gaat zijn baasje vragen om ze dood te schieten tijdens de vlucht!
  Overigens je hebt gelijk, Chan was mini – ster van Juspol geweest, laat hij die Baviaan die daar nu als mini – ster zit opdracht geven om deze gespuis te elimineren!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. En die politiebond blert maar over benoemingen en gaat lekker op dienstreis naar Nederland, terwijl de boevengilde ongestoord zijn gang kan gaan. Ga actief op boevenjacht en skiet ze naar deze eeuwige jachtvelden.
  gemodereerd

 6. Is het Vioolstraat of Virolastraat????
  Beide straten zijn in politieressort uitvlught mr zijn wel 3 km van elkaar.
  Je voelt je helemaal niet veilig in Su meer. Willen we toeristen????
  gemodereerd

 7. Inderdaad regering genoeg is genoeg , ga nu per direct , alle aandacht geven aan berovingen huiselijk geweld etc , de straffen 10 maal verhogen , minimaal 20 jaar met dwangarbeid , en tijdens het werk een 50 kilogram zware kogel met ketting aan hun poten zodat ze niet kunnen vluchten , waardeloze gasten , dit soort geboefte moet zwaar gestraft worden , en het zal zeker afschrikken voor andere geboefte
  gemodereerd

 8. @( Directoire ) zonder bedrijf

  Nou weet ik waarom je geen bedrijf hebt, want je kan niet lezen.
  de krant heeft het over 6000 Srd en niet 50:000.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. De Rovers in Suriname hebben de gewone burgers in hun greep dagelijkse vinden er berovingen plaats de Politie is onderbemand en dat weten de goed geïnformeerde Rovers ze gaan naar plekken waar er nauwelijks politie te bekennen is.
  2 weken geleden kondigde de Regering aan dat Politie en Militairen samen zouden werken tegen de opkomende berovingen maar van enige verscherping van de veiligheid is niets te merken
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.