dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBolletjesslikker doet aangifte tegen drugsronselaars

Bolletjesslikker doet aangifte tegen drugsronselaars

-

Does Travel - naar Suriname

 

De 21-jarige J.B., die op dinsdag 11 januari cocaïne bolletjes had geslikt en voor medische hulp bij de Spoedeisende Hulp (SEH) aanklopte, heeft aangifte tegen drie drugsronselaars gedaan. 

Uit onderzoek blijkt dat deze jongeman woonachtig is in Frankrijk. Hij bracht een bezoek aan Frans-Guyana en kwam daar een vriend tegen. Samen met hem kwam de 21-jarige vervolgens naar Suriname en logeerde in een hotel. Op een dag zat J.B. op het balkon, toen zijn vriend met twee andere mannen daar aankwam.

Onder bedreiging van een vuurwapen en na mishandeling dwongen ze J.B. vervolgens om cocaïne bolletjes slikken. Tijdens het slikken werd de jongeman echter duizelig en begon daarna over te geven. Naar zeggen van de bolletjesslikker is hij toen door het trio gedumpt in het ressort van politie Latour.

Omstanders brachten hem naar de SEH, waardoor de zaak aan het licht kwam. Het ziekenhuispersoneel schakelde de politie in die op haar beurt de verdachte overbracht naar de Narcotica Brigade. De jongeman heeft in totaal 28 bolletjes uitgescheiden, met een gewicht van meer dan 300 gram cocaïne.

Hij heeft intussen een advocaat in de arm genomen. Via zijn advocaat heeft de bolletjesslikker aangifte op Nieuwe Haven gedaan. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Hij heeft geluk gehad.Die drugsronselaars zijn gewoon demonen anders kun je ze niet noemen.Hoop dat justitie ze bij de kladden kan grijpen.


  gemodereerd
 2. Ik zag gisteren een vid op de site van de telegraaf over een man die op Hato flipte nadat bolletjes geknapt waren


  gemodereerd
 3. Begin de naam van je vriend te droppen, dan vinden ze de rest als je vriend 5 jr krijgt noemt hij gelijk namen.


  gemodereerd
 4. Warrig verhaal. Hij wilt zijn hachje redden. Be4 you. Hij kan zn vriend niet aanwijzen.


  gemodereerd
 5. Moeten we dat verhaal van die bolletjesslikker geloven , het lijkt van niet , als er echt een bolletje was gesprongen , dan had hij nooit zijn verhaal kunnen vertellen en ook geen aangifte kunnen doen , of waren die bolletjes van zoute drop.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES