donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAgressieve rovers overvallen goudsmid en partner

Agressieve rovers overvallen goudsmid en partner

-

Does Travel & Cadushi Tours

Drie agressieve criminelen overvielen afgelopen dinsdag op klaarlichte dag een goudsmid en zijn partner aan de Van Idsingastraat in Suriname. Een alerte buurtbewoner vertelde aan Waterkant.Net dat bijna de hele buurt over de brute roof kan getuigen.

De daders hebben bij sluiting de goudsmid overmeesterd en beroofd van zijn halsketting. Zijn partner reageerde snel op deze actie en deed de auto op slot. Twee van de daders die dit zagen overvielen de vrouw. Ze hielden de vrouw onder schot.

Onder bedreiging pakten zij de contactsleutel hardhandig van haar af en gooide de vrouw vervolgens op de grond. Als gevolg van deze handelingen liep het slachtoffer letsel op. Uit de auto werd een tas met daarin twee mobiele telefoons, een onbekend geldbedrag in SRD en belangrijke documenten, weggenomen.

Na de daad verlieten de rovers de plaats in een gereedstaande auto. De politie van Nieuwe Haven werd heeft de aangifte opgenomen en de vrouw middels een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES