1.404 nieuwe besmettingen, 3 doden en 91 personen in ziekenhuizen

7
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

In Suriname zijn maandag 17 januari maar liefst 1.404 nieuwe besmettingen geregistreerd. Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het aantal personen in de ziekenhuizen is gestegen naar 91. Op de intensive care liggen er nu 11 patiënten. Verder zijn er weer 3 coronadoden genoteerd, waardoor het totaal aantal doden in totaal 1.216 bedraagt.


7 REACTIES

 1. De testen niet betrouwbaar, formulieren zijn er niet op tijd. Is belachelijk met deze mensen.
  I.p.v te gaan testen kan je bij griep vit c innemen en paracoff en jezelf isoleren vr 5 dagen. Want het is een rommel bij de swabplekken.
  gemodereerd

 2. Niet zo vreemd dat de besmetting oploopt, heeft alles te maken met het niet in acht nemen van de geldende regels (laat je vaccineren, draag een mondkapje, was je handen, houd 1.5m afstand en ga in quarantaine als je besmet bent)
  Verder zou je je af moeten vragen, waarom volgt een deel van de bevolking deze regels wel op en lapt een ander deel ze aan hun laars…..?
  gemodereerd

 3. ja dan vertrouwen jullie wel de cijfers die in NL of andere landen worden gepubliceerd. En van Suriname vertrouwen jullie niet. Accepteer gewoon dat het waar is.. Zo geloven we in NL ook niet, maar het is een feit! Hartverscheurend maar waar!
  gemodereerd

 4. Heel ver verweg van de natuur zijn wij, de mens heeft altijd wat. kijk naar de natuur het is zo als het is, en in de natuur overleven de sterkste, zo is het leven eenmaal, niets is voor eeuwig, ook het leven niet. maar als de mens zich gaat bemoeien met zaken waar ze niets te zoeken hebben, kan je voor 100% verwachten dat de balans van natuurlijk evenwicht verstoord raakt. ze willen alles regelen en beheren en doen als of ze God zelf zijn, en dat is al eeuwen een menselijk probleem. er zijn altijd ziektes en virussen geweest, dat hoort bij de natuur, en ook mensen zijn gemaakt met een ingewikkeld systeem om virussen en alles te bestrijden. echter word het een ander verhaal als de mens zelf gaat rommelen, verbouwen, veredelen met dingen uit de natuur. Waarom? Geld en Macht. Corona is daarvan een duidelijk voorbeeld, Dit virus is slimmer dan zijn manupilant, en neemt steeds weer een andere vorm aan. zo als de brasiliaanse bij die zo dodelijk is, een kruising van de gewone bij en de Afrikaanse zwarte bij.maar ik ben een leek, en geloof in een alles omvattende macht. vandaag of morgen komen ze wel rekenschap vragen aan de beheerders van hun planeet. en blijf maar hopen op de prik. groeten.
  gemodereerd

 5. Wie niet wilt geloven dat is jou zaak. Maar niet rennen straks naar het ziekenhuis want die zitten al lekker bomvol.
  Doe lekker je ding en kijk maar vanzelf waar je belandt!

  Wie de regels niet wilt opvolgen zoals BOESKOWTOE er nadruk op legt zal het wel vanzelf merken.
  ER zijn genoeg domme mensen op de wereld die toch niet willen luisteren.

  Intussen bekijk het maar zelf met die nonchalante manieren van jullie die niet geloven dat Covid echt bestaat…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.